Latest Tweets

About Me

Τα τρία καλύτερα αφροδισιακά
Δοκιμάστε τα!

Ξεχάστε τα στρείδια και τη σοκολάτα. Τα πιο δυνατά αφροδισιακά βρίσκονται μέσα μας.

Τα αφροδισιακά έχουν απασχολήσει την ανθρωπότητα για αιώνες. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι τρώγανε στρείδια, οι Κινέζοι σούπα από πτερύγιο καρχαρία ενώ οι Άραβες καμπούρα καμήλας.

Δεν ξέρανε τότε ότι το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι ήδη μέσα μας.

Τρία πράγματα δημιουργούν όρεξη σε έναν άνθρωπο για σεξ: η σεξουαλική ορμή (επιθυμία), τα συναισθήματα εμπιστοσύνης και ο έρωτας.

Κάθε ένα από αυτά τα συστήματα παίζει ρόλο στην επιθυμία, ενώ οι επιστήμονες αρχίζουν τώρα να εντοπίζουν τις χημικές ουσίες του σώματος που προκαλούν το καθένα.

Σεξουαλική ορμή:
Η σεξουαλική ορμή συνδέεται με μια κατηγορία ορμονών που ονομάζονται ανδρογόνα, κυρίως τεστοστερόνη (ναι, οι γυναίκες παράγουν επίσης).

Σήμερα, οι γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο μπορούν να πάρουν μια συνταγή για τεστοστερόνη. Μπορούν όμως να αυξήσουν τα επίπεδα τους και χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Παίζοντας ανταγωνιστικά αθλήματα έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν παραγωγή τεστοστερόνης. Κάνοντας έρωτα μπορείτε επίσης να οδηγηθείτε στο ίδιο αποτέλεσμα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το σεξ αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, οπότε όσο περισσότερο σεξ κάνετε, τόσο περισσότερο σεξ επιθυμείτε.

Εμπιστοσύνη:
Η χημική ουσία οξυτοκίνη παράγεται από συναισθήματα όπως η εμπιστοσύνη και η δέσμευση.

Σε μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, ζευγάρια που χρησιμοποίησαν ένα ρινικό σπρέι που περιέχει οξυτοκίνη πριν από μια οικογενειακή διαμάχη είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν φιλική, θετική επικοινωνία από εκείνους που δεν το είχαν χρησιμοποιήσει.

Η οξυτοκίνη μπορεί να παραχθεί ακόμα και με την αφή. Κρατήστε τα χέρια ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον, ή κοιμηθείτε αγκαλιά.

Έρωτας: Ο τρίτος κινητήριος μοχλός των σχέσεων είναι η ντοπαμίνη, ένας βασικός παράγοντας της αγάπης. Έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι δοκιμάζουν καινούργια πράγματα μπορούν να προκαλέσουν την απελευθέρωση της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο.

Δεν μιλάμε μόνο για κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι (αν και θα ήταν μια καλή αρχή). Μπορείτε να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με το να διαλέγετε καινούργια πλακάκια για το σπίτι μαζί ή να είστε σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ.

Καμία συνταγή δεν πρόκειται να σας κάνει να αγαπήσετε κάποιον που δεν σας αρέσει. Όμως αν πιστεύετε ότι έχετε βρει τον ένα και μοναδικό και θέλετε να δώσετε μια ώθηση στην σχέση σας, προτού δοκιμάσετε την σούπα από πτερύγια καρχαρία, δοκιμάστε τα παραπάνω. Μπορεί να σας βγουν σε καλό!


Δείτε επίσης:
πηγη
Τα τρία καλύτερα αφροδισιακά Τα τρία καλύτερα αφροδισιακά Reviewed by stoklari on 1.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.