Latest Tweets

About Me

Βασίλισσα της ομορφιάς μπλεγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών



Η πρώην βασίλισσα ομορφιάς της Κολομβίας Άντζι Σακλεμέντε Βαλένθια ότι μαζί με τον σύντροφό της Νίκολας Γουάκλο προσέλαβαν άλλες πέντε γυναίκες για να περάσουν λαθραία κοκαΐνη στην Ευρώπη μέσω του Μεξικού.
Η 31χρονη Άντζι αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι ταξίδεψε στην Αργεντινή για να
παντρευτεί και όχι για να διακινήσει ναρκωτικά.

Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι το μόνο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί είναι η «απεριόριστη αγάπη που τρέφει για τον σύντροφό της».

Το μοντέλο έπεσε στα χέρια της αστυνομίας τον περασμένο Μάιο καθώς για αρκετούς μήνες κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης. Η ίδια δήλωσε ότι μετά τη σύλληψη του συντρόφου της κρύφτηκε γιατί φοβόταν τον βιασμό στη φυλακή.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ενοχή της και η μόνο εμπλοκή της στην υπόθεση είναι η ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον Γκουάκλο.
Το 2000 η Άντζι κέρδισε τον δημοφιλή τίτλο στην Κολομβία , αυτό της «Βασίλισσας του καφέ», αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει το στέμμα της όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν παντρεμένη, κατά παράβαση των κανόνων των καλλιστείων.


Δείτε επίσης:






πηγη
Βασίλισσα της ομορφιάς μπλεγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών Βασίλισσα της ομορφιάς μπλεγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών Reviewed by stoklari on 19.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.