Latest Tweets

About Me

Την κάρφωσε στο μάτι με το τακούνι της




Στην Αγγλία μία κοπέλα φυλακίστηκε, αφού επιτέθηκε με το τακούνι της γόβας της σε άτυχη κοπέλα. Το χτύπημα παραλίγο να της στερήσει την όρασή της.
Οι γόβες στιλέτο είναι γνωστό ότι μπορούν να βγάλουν και μάτια. Λίγο ήθελε αυτό να γίνει πραγματικότητα, όταν το τακούνι της μυτερής γόβας καρφώθηκε στο μάτι μίας άτυχης κοπέλας στην Αγγλία. Στην κοπέλα επιτέθηκε μία ως
φαίνεται αντίζηλός της, αφού η τελευταία πίστευε ότι το θύμα είχε κοιμηθεί με το αγόρι της.
Το θύμα ονόματι Emma Pearse, 18 ετών, κατάφερε να σώσει το μάτι της, όμως αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές της ως νοσηλεύτρια ύστερα από την απρόσμενη επίθεση.
Η οργισμένη κοπέλα από την άλλη, που ονομάζεται Lauren Johnston και είναι τώρα 20 ετών, καταδικάστηκε σε κράτηση 15 εβδομάδων για την πράξη της.
Η Johnston είχε εξαπολύσει απειλές εναντίον της  Pearse στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά και μέσω Facebook πριν καταλήξει να της επιτεθεί, όταν κατά τύχη συναντήθηκαν έξω από τοπικό μπαρ.


Η Pearse ανέφερε στο δικαστήριο ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με την Johnston και ξαφνικά είδε το παπούτσι της να την πλησιάζει. Η κοπέλα δήλωσε ότι ήταν ο χειρότερος πόνος που είχε βιώσει ποτέ στην ζωή της, με αίματα να υπάρχουν παντού και το κεφάλι της να σφαδάζει από τον πόνο.
Η Johnston δήλωσε από την μεριά της, ότι εκείνη ήταν το θύμα της επίθεσης, αλλά το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για την κατηγορία του τραυματισμού.
Από το δικαστήριο δεν ξέφυγε και το γεγονός ότι η κοπέλα έκανε χρήση αλκοόλ από την ηλικία των 12 χρόνων. Τη νύχτα της επίθεσης, τον Μάρτιο του 2009, η Lauren έπινε με φίλους της σε γειτονική παμπ.
Ο συνήγορος υπεράσπισης της κοπέλας, Barry Grennan, δήλωσε πως εκείνη έπασχε από μετατραυματικό στρες ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε, ενώ έπασχε ακόμα από άγχος και κατάθλιψη.
Τόνισε πως τώρα πια είναι ένα διαφορετικό άτομο, αφού έχει σταματήσει το αλκοόλ και κάνει προσπάθειες να μείνει στον σωστό δρόμο.


Δείτε επίσης:




πηγη
Την κάρφωσε στο μάτι με το τακούνι της Την κάρφωσε στο μάτι με το τακούνι της Reviewed by stoklari on 18.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.