Μπασκεμπολίστας του Ρεθύμνου κατηγορείται για βιασμό

Ο μπασκεμπολίστας Κέισι Μίτσελ, κατηγορείται πως βίασε 47χρονη τουρίστριας. Ο μπασκετμπολίστας είχε πρόσφατα αποπεμφθεί από την ομάδα, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ωστόσο τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι η υπόθεση με τις ουσίες ήταν...

πταίσμα. Η 47χρονη τουρίστρια, κατηγορεί τον πρώην παίκτη του ΑΓΟΡ, ότι ενώ βρισκόταν υπό καθεστώς μέθης, ο Αμερικανός "εκμεταλλεύτηκε" την ευκαιρία, την πήγε στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και τη βίασε.
Το επόμενο πρωί η γυναίκα δεν θυμόταν τίποτε, αλλά κατήγγειλε το περιστατικό. Επειτα από επισκέψεις σε αρκετά ξενοδοχεία της περιοχής, η τουρίστρια θυμήθηκε ποιο ήταν το ξενοδοχείο, όπου είχε βρεθεί εκείνη τη νύχτα.

Η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη ταίριαζε με το πρόσωπό που υπήρχε στη λίστα των πελατών, τον αναγνώρισε βλέποντας τη φωτογραφία με απόλυτη σιγουριά. Ο φερόμενος ως δράστης όμως είχε εκδιωχθεί από την ομάδα του Ρεθύμνου και είχε προλάβει να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή

Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.