Latest Tweets

About Me

Οι Βρετανίδες θέλουν να κάνουν... αιδοιοπλαστική!



Μια καινούργια αισθητική επέμβαση έχει χτυπήσει τις Βρετανίδες. Ο λόγος για την αιδοιοπλαστική, δηλαδή την χειρουργική σμίκρυνση των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου, που ως φαίνεται, γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε ολόκληρη την χώρα, με το ποσοστό της να έχει πενταπλασιαστεί μέσα στην τελευταία δεκαετία.
Οι Βρετανίδες, επηρεασμένες από τα
πρότυπα που προβάλλει η διεθνής πορνογραφία στο διαδίκτυο και την τηλεόραση, επιθυμούν να «βελτιώσουν την εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου τους»!
Η επέμβαση αυτή όμως είναι παράνομη στην Βρετανία... Πάνω από 2000 εγχειρήσεις τέτοιου τύπου πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο χρόνο από γιατρούς του βρετανικού συστήματος υγείας (NHS), ενώ πολύ περισσότερες εκτιμάται ότι έγιναν σε ιδιωτικά ιατρεία που δεν έχου καταγραφεί.
Στην σχετική έρευνα που διεξήχθη, το 40% επέμειναν πως επιθυμούν να χειρουργηθούν, παρόλο που δεν συνέτρεχε ιατρικός λόγος.. μονο και μονι για να καλυτερεύουν την οπτική πλευρά του αιδοίου τους και ένα τέλειο «κόλπο».
Η επέμβαση αυτή θεωρείται άσκοπη και ανόητη από τους μελετητές, αφού, όπως
Οι γιατροί δεν διευκρινίζουν στις γυναίκες ότι με αυτό τον τρόπο η ευαισθησία του κόλπου μειώνεται αισθητά και διαταράσσεται η λειτουργία του κατά την ερωτική πράξη.
Πόσο μάλλον οι κοπέλες που επιλέγουν το νυστέρι νιώθουν συχνά ενοχλήσεις ακόμη και όταν φορούν στενά τζιν.



Δείτε επίσης:



πηγη
Οι Βρετανίδες θέλουν να κάνουν... αιδοιοπλαστική! Οι Βρετανίδες θέλουν να κάνουν... αιδοιοπλαστική! Reviewed by stoklari on 5.10.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.