Latest Tweets

About Me

Νέο ριάλιτι: Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα!



Νομίζετε ότι οι ξένοι εμπνέονται μόνο από την Ακρόπολη, το greek kamaki, τον μουσακά και το σουβλάκι; Λάθος κάνετε!
Πρεμιέρα κάνει απόψε σε βρετανικό κανάλι ένα ριάλιτι για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας, που έκαναν την οικονομία μας να πιάσει πάτο!
Το «Go Greek For A Week» θα ανοίξει απόψε στις 20:00 την αυλαία του στο «Channel 4».
Μία κομμώτρια, ένας οδηγός λεωφορείου και ένας χειρουργός θα ζήσουν για
7 ημέρες τον ελληνικό «μύθο».
«Μια κομμώτρια απολαμβάνει την γενναιοδωρία του ελληνικού συστήματος συνταξιοδότησης, που επιτρέπει σε περίπου 6.000 επαγγελματίες να συνταξιοδοτούνται στα 53 και να παίρνουν το 90% του μισθού τους… Ένας οδηγός λεωφορείου βλέπει πως είναι να παίρνεις τα διπλά από τον μέσο όρο μισθοδοσίας και να λαμβάνεις μπόνους επειδή πήγες νωρίς στη δουλειά και τσέκαρες εισιτήρια… Ένας χειρούργος θα διαπιστώσει πώς το να πληρώνεις φόρους αλά ελληνικά μπορεί να διπλασιάσει το εισόδημά σου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του ριάλιτι.
Καλά καταλάβατε… η κομμώτρια θα βγει στη σύνταξη νωρίτερα από όλους, ο γιατρός θα φοροδιαφεύγει και κανείς δεν θα τον αγγίζει και ο οδηγός του λεωφορείου θα παίρνει τα περισσότερα από όλους και θα τα περνάει φίνα!
«Live your myth in Greece» δεν έλεγε το γνωστό σλόγκαν για τον τουρισμό μας; Αυτό θα κάνουν οι άνθρωποι!
Κρίμα, πάντως, που οι συμμετέχοντες δεν θα τρώνε τις λιχουδιές μας και δεν θα τα «σπάνε» στα μπουζούκια… Βλέπετε, σκοπός του σόου είναι «να ζήσουν από πρώτο χέρι τις αιτίες της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας».
Θέλετε κι άλλη «πλακίτσα» με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας; Θα τα δούμε στο ριάλιτι, όπου οι παίκτες θα περιγράφουν την εμπειρία τους από το ελληνικό way of living με συνεντεύξεις, που -όπως λένε οι παραγωγοί- «θα αποδεικνύουν τα σχέδια φοροδιαφυγής, διαφθοράς και κακοδιαχείρισης που συνέβαλαν στο να βουλιάξει η ελληνική οικονομία».


Δείτε επίσης:




πηγη
Νέο ριάλιτι: Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα! Νέο ριάλιτι: Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα! Reviewed by stoklari on 7.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.