Latest Tweets

About Me

Κινέζοι ακτιβιστές: «Το γυμνό δεν είναι πορνογραφία»



Γυμνοί ποζάρουν σήμερα στο διαδίκτυο δεκάδες Κινέζοι ακτιβιστές σε ένδειξη υποστήριξης προς τον διαφωνούντα καλλιτέχνη Αϊ Γουεϊγουέι, ο οποίος διώκεται για πορνογραφία.
«Το γυμνό δεν είναι πορνογραφία», είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας που δημιούργησαν οι υποστηρικτές του Αϊ για να αναρτήσουν τις γυμνές φωτογραφίες τους.
Πολλές από τις φωτογραφίες δε φέρουν
ονόματα, αλλά ο ακτιβιστής Σου Γιουτόνγκ είναι μεταξύ εκείνων που έβαλαν το όνομά τους στις φωτογραφίες τους, ενώ σε μια φωτογραφία εμφανίζονται γυμνοί περίπου 100 υποστηρικτές του Αϊ.
Η εκστρατεία αυτή πραγματοποιείται μετά τις πληροφορίες ότι η αστυνομία ανέκρινε έναν από τους συνεργάτες του Αϊ για τη φωτογραφία του «Μια τίγρη, οχτώ στήθη», στην οποία εμφανίζεται γυμνός να κάθεται ανάμεσα σε τέσσερις γυμνές γυναίκες.
«Νομίζω ότι είναι απλώς μια δικαιολογία για να περιορίσουν την ελευθερία μου», δήλωσε ο 54χρονος Αϊ, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές του έτους στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και τέθηκε υπό κράτηση για 81 ημέρες. Τον Ιούνιο αφέθηκε ελεύθερος με
εγγύηση.
Η φωτογραφία με τίτλο «Μία τίγρη, οκτώ στήθη»
Η φωτογραφία με τίτλο «Μία τίγρη, οκτώ στήθη»
Στις αρχές του μήνα η εφορία του Πεκίνου ζήτησε από τον Αϊ να καταβάλει 15 εκατομμύρια γιουάν (2,4 εκ. δολάρια) σε πρόστιμα και απλήρωτους φόρους της εταιρίας του Fake Studio.
Πολλοί υποστηρικτές του Αϊ δώρησαν χρήματα για να τον βοηθήσουν να πληρώσει τους φόρους.



Δείτε επίσης:




πηγη
Κινέζοι ακτιβιστές: «Το γυμνό δεν είναι πορνογραφία» Κινέζοι ακτιβιστές: «Το γυμνό δεν είναι πορνογραφία» Reviewed by stoklari on 22.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.