Latest Tweets

About Me

Οι ερωτικές παρανομίες των αντρών



Χαλαρώστε και αντιληφθείτε καλύτερα το αντρικό μυαλό με το άρθρο που ακολουθεί.

Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά οι άντρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη. Μπορεί να κάνουμε
προσπάθειες για να συναντηθούμε κάπου στη μέση (συνήθως την ώρα του σεξ), αλλά...

πολύ συχνά χανόμαστε στη μετάφραση, όσο προσπαθεί ο ένας να κατανοήσει τα κίνητρα, τις σκέψεις και το γιατί πίσω από τη συμπεριφορά του άλλου. Εμείς, οι άντρες, θεωρούμε ότι είμαστε πολύ απλοί ως προσωπικότητες. Απολαμβάνουμε μια απλή συνταγή μαγειρικής χωρίς να πρέπει να έχει αστέρι Michelin ο άνθρωπος που την εκτέλεσε. Λατρεύουμε τις παγωμένες μπίρες και ας μην έχουν lime από βιοκαλλιέργεια της Βραζιλίας. Φοράμε ένα κοντομάνικο και ένα τζην για να βγούμε έξω. Έτσι, απλοί, είμαστε (περίπου) και στην ερωτική μας ζωή. Επιπλέον, είμαστε πιστοί στις συνήθειές μας, είτε βρίσκεστε δίπλα μας είτε όχι, ενώ πολύ δύσκολα μας βγάζει κανείς από αυτές. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο φλερτ, στην περίπτωση του οποίου οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να σπάσουν πέντε μανικιούρ στη σειρά παρά να τις αποδεχτούν. Επειδή όμως θεωρούμε ότι, όπως πάντα, υπερβάλλετε, θα μου επιτρέψετε να σας αναλύσω μερικές από τις βασικές μας συμπεριφορές, αλλά και πότε πρέπει να σημάνει το καμπανάκι του συναγερμού. Θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς έτσι θέλουμε και από εσάς την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στο επίμαχο σημείο. Χωρίς να σημαίνει ότι θέλουμε να δούμε και σχήματα καρδιάς ή την αστερόεσσα.
Παρανομία #1
Η εμμονή του με το πορνό
>Το θέμα: Αν θέλετε να δείτε τον φίλο σας να λέει ψέματα, ρωτήστε τον απλά αν βλέπει ερωτικές ταινίες/ βίντεο στο youtube/ κλπ. ή πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανε. Δεν υπάρχει περίπτωση η ειλικρινής απάντηση να είναι «ναι» στην πρώτη ερώτηση και «πριν δύο λεπτά» στη δεύτερη. Επειδή όμως είναι σίγουρος πως θα αρχίσετε να ψάχνετε για το αλυσοπρίονο, θα πάρει το πιο αθώο, ελαφίσιο βλέμμα του και θα αρνηθεί κάθε του ανάμειξη με αυτές αισχρές εφηβικές συνήθειες.
>Τι συμβαίνει: Τι να συμβεί; Είμαστε οπτικά πλάσματα και δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σεξ. Όσο τέλεια κι αν είναι η ερωτική μας ζωή, κανείς δεν θα πει όχι σε λίγο θέαμα, είτε εντός είτε εκτός παρέας. Δεν θεωρούμε τις πορνό ταινίες «αηδιαστικές», ούτε ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες, ενώ, μέχρι μιας ηλικίας, το να δούμε μία μαζί με φίλους είναι μια αφορμή για ανταλλάξουμε διάφορες ατάκες. Ξεπεράστε το. Δεν ανταγωνίζεστε καμία. Ούτε έχετε σταματήσει να τον καλύπτετε ερωτικά.
>Συναγερμός: Αν μουρμουράει συνεχώς ότι πρέπει να «βάλετε στήθος» ή ανοίγετε το ντουλάπι της κουζίνας μόνο και μόνο για να πέσει πάνω σας ένα κύμα από εκατοντάδες DVDs.
>Αντιμετωπίστε το: Ζητώντας να δείτε μαζί μια ταινία, που μπορείτε να διαλέξετε εσείς για να σας αρέσει η θεματολογία. Και μετά αντιγράψτε αυτά που βλέπετε. Η επίθεση είναι, σύμφωνα με όλα τα στρατιωτικά εγχειρίδια, η καλύτερη άμυνα.
Παρανομία #2
Το φλερτ με άλλες
>Το θέμα: Κάθεστε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, έχετε παραγγείλει εκείνα τα τέλεια ζυμαρικά με λευκή σος και με το που πιάνετε το πιρούνι θέλετε να το προσγειώσετε σε αυτόν και όχι στα μακαρόνια. Ο λόγος; Τον πιάσατε να κοιτάει μια όμορφη κοπέλα που μόλις μπήκε μέσα.
>Τι συμβαίνει: Είμαστε προγραμματισμένοι κυνηγοί. Θέλετε να ερχόμαστε εμείς σε εσάς, να κάνουμε την πρώτη κίνηση, να σας πούμε αυτά που θέλετε να ακούσετε. Ε, το πρώτο και βασικότερο πράγμα σε αυτήν την ιστορία είναι να διαλέξουμε τον στόχο. Πώς θα το κάνουμε αυτό αν δεν έχουμε εκπαιδεύσει την όρασή μας; Κάπως έτσι ξεκινάει μια αγαπημένη συνήθεια που είναι δύσκολο να κοπεί. Από την άλλη, το ωραίο πρέπει πάντα να εκτιμάται. Σωστά;
>Συναγερμός: Όταν αυτό το πράγμα γίνεται συνεχώς και με διάρκεια που ξεπερνά μερικά αθώα δευτερόλεπτα. Επίσης, όταν δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε κάτι που τον ρωτήσατε επειδή χάθηκε στο μπούστο της απέναντι.
>Αντιμετωπίστε το: Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου να ρίξει μια ματιά εδώ και εκεί. Κάντε και εσείς το ίδιο με κάποιον που σας άρεσε, ενώ μη διστάσετε να σχολιάσετε θετικά μια όμορφη κοπέλα. Θα δείξετε πολύ cool.
Παρανομία #3
Η επικοινωνία του με την πρώην
>Το θέμα: Ενώ θεωρείτε ότι είστε η μοναδική γυναίκα στη ζωή του αυτήν τη στιγμή, κατά καιρούς δέχεστε «παρεμβολές» από μια σκιά του παρελθόντος. Την πρώην του. Ένα μήνυμα εδώ, μια αναφορά για το πώς ήταν μαζί εκεί, είναι αρκετά για να σας γεμίσουν αμφιβολίες ή και οργή.
>Τι συμβαίνει: Ορισμένα ζευγάρια χωρίζουν και το μαθαίνουν δυο τετράγωνα παρακάτω από τις φωνές και τα σπασμένα βάζα. Κάποια άλλα όμως διαλύονται... ησύχως, αφού το πάθος έχει εξατμιστεί ή πολύ απλά και πολιτισμένα συνειδητοποίησαν ότι δεν ταιριάζουν. Είναι πολύ πιθανό ο φίλος σας να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και να έχει διατηρήσει μια φιλική επαφή με μια γυναίκα με την οποία έχει περάσει στιγμές μαζί. Δεν είναι πάντα όλα τόσο πονηρά, ακόμη και όταν μιλάμε για άντρες.
>Συναγερμός: Όταν η συχνότητα της επικοινωνίας αυξάνεται πολύ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα. Πόσα πράγματα έχουν να πουν πια καθημερινά που δεν μπορούσαν να τα συζητήσουν όταν ήταν μαζί; Επίσης, αν διαβάζει μήνυμά της και χαμογελάει πάνω από την οθόνη...
>Αντιμετωπίστε το: Μια γυναίκα από το παρελθόν του φίλου σας δεν είναι απαραίτητα μια απειλή που θα βάλει φωτιά στη σχέση σας. Ρωτήστε τον με έναν ήρεμο, αλλά σοβαρό τόνο τι συμβαίνει και ακούστε τι έχει να σας πει. Το ένστικτό σας θα σας δώσει να καταλάβετε, αλλά όπως και να έχει αφήστε στην άκρη το δράμα.
Παρανομία #4
Οι βόλτες στα strip clubs
>Το θέμα: Σκεφτείτε το λίγο. Ένα club με δυνατή μουσική, χαμηλό φωτισμό, βολική πίστα-διάδρομο, όπου μπορεί κανείς να δει αιθέριες υπάρξεις να κυκλοφορούν (ημίγυμνες ή ολόγυμνες) ανάμεσά του και τη δυνατότητα να νιώσει (καταβάλλοντας ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο) βασιλιάς. Ποιος μπορεί να πει όχι; Καλώς ή κακώς, τα strip clubs είναι ένα κομμάτι της αντρικής κουλτούρας, που δεν πρόκειται να φύγει εύκολα.
>Τι συμβαίνει: Εκτός και αν μιλάμε για υπερβολικά ύποπτα μέρη, τα strip clubs είναι χώροι που προσφέρουν μια σχετικά αθώα, γυαλιστερή εκδοχή της βασικότερης φαντασίωσης των αντρών. Ότι είμαστε ακαταμάχητοι (ναι, ακόμη και ο περιπτεράς με τη φαλακρίτσα και την κοιλιά το πιστεύει όταν είναι μόνος του) και μπορούμε να αρέσουμε στο 99,9% των γυναικών εκεί έξω. Επίσης, είναι ένας τρόπος να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας συζητώντας live για το αγαπημένο μας χόμπι, δηλαδή εσάς, να πειράξουμε ο ένας τον άλλον, να προκληθεί μια «αναστάτωση» σε έναν χώρο όπου οι σεξουαλικοί υπαινιγμοί γίνονται τέχνη.
>Συναγερμός: Αν ο φίλος σας αρχίσει να γίνεται θαμώνας και να προκύπτουν συνεχώς bachelor parties όπου πρέπει, πρέπει, πρέπει να πάει, έχετε κάθε δίκιο να αναρωτηθείτε για το πόσους φίλους έχει που είναι να παντρευτούν είτε για το πότε θα σας αποκαλύψει τον έρωτά του για τη Vicky, την Αγγλίδα χορεύτρια από το Manchester.
>Αντιμετωπίστε το: Η λύση του να αρχίσετε να προσφέρετε υπηρεσίες αυτοσχέδιου striptease δεν είναι και τόσο ιδανική, εκτός πια και αν έχετε σώμα που το επιτρέπει, αλλά και τις σωστές κινήσεις built in. Γιατί είναι πολύ πιθανό να φανείτε πολύ λίγες μπροστά σε γυναίκες που αυτό είναι το επάγγελμά τους και άρα δύσκολα να συγκριθείτε επιτυχώς. Μπορείτε να φερθείτε κάπως πιο «αντρικά»: ζητήστε να τον συνοδέψετε σε επόμενη επίσκεψή του και να είστε χαλαρές (πληρώνοντάς του για παράδειγμα έναν privé χορό) ή, ακόμη καλύτερα, να πάτε με τις φίλες σας σε ένα women only πάρτι. Έτσι και αυτός θα μπει στη δική σας θέση και πιθανόν να το σκεφτεί πολύ περισσότερο την επόμενη φορά που θα κανονίσει το «πονηρό» ραντεβού με την παρέα του.
Παρανομία #5
Το internet chat
>Το θέμα: Βλέπετε ότι στις σελίδες του στο Twitter και το Facebook οι τοπ φίλοι και followers είναι όλοι γυναίκες. Tόσο όμορφες, που μέχρι και εσείς θα θέλατε να βγείτε μαζί τους. Από την άλλη, τον πετυχαίνετε πάνω από μια οθόνη που λάμπει να κάνει chat με αγνώστους. Μπορεί δε να μιλάει και με γυναίκες. Πρέπει να γυρίσουμε στην Εποχή τoυ Λίθου για να κοιμάστε επιτέλους ήρεμες;
>Τι συμβαίνει: Ναι, η τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει και ως εργαλείο εξαπάτησης. Είναι όμως και ένα βασικό μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων στην digital εποχή που διανύουμε. Ο φίλος σας, όπως κατά πάσα πιθανότητα και εσείς, έχει αναπτύξει ένα δικό του δίκτυο φίλων, αντρών και γυναικών, με τους οποίους διατηρεί επαφή. Επίσης, κατά καιρούς, μπορεί να μπει και στη διαδικασία τού να κάνει chat. Τα πράγματα γίνονται θολά αν και όταν αρχίσει το διαδικτυακό φλερτ, αλλά για μερικούς από εμάς είναι ένας σχετικά αθώος τρόπος αποσυμπίεσης και στιγμιαίας ικανοποίησης του εγωισμού μας, ειδικά σε στιγμές που αισθανόμαστε πίεση από διάφορες κατευθύνσεις, κυρίως από τη δουλειά. Βέβαια, δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιστάσεις στον πειρασμό.
>Συναγερμός: Μέτρον άριστον. Όταν η εμμονή του με το net και κυρίως τα social networking sites και το chat αρχίζουν και του τρώνε χρόνο και διάθεση από τη σχέση σας, είτε μιλάει με γυναίκες είτε όχι, είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Ακόμη, αν κλείνει ξαφνικά τον υπολογιστή και λέει πως πρέπει να φύγει έξω εκτάκτως για μια δουλειά, μάλλον δεν είναι εντελώς ειλικρινής. Ίσως είναι η στιγμή να ψάξετε εκείνο το αλυσοπρίονο από την «Παρανομία» Νούμερο 1.
>Αντιμετωπίστε το: Πρέπει να δείτε το θέμα στις ρεαλιστικές του διαστάσεις: αν κάποιος θέλει να σας απατήσει, μπορεί να το κάνει βρίσκοντας συνένοχο είτε εντός είτε εκτός διαδικτύου. Το μέσο δεν είναι το πρόβλημα, η πρόθεση είναι που μετράει. Επίσης, μέχρι ενός βαθμού, το φλερτ στο ίντερνετ είναι μια πολύ διασκεδαστική απασχόληση, που δίνει ένα στιγμιαίο boost αυτοπεποίθησης σε όποιον το δοκιμάζει. Κάντε το και εσείς και θα δείτε. Αρκεί να κρατιέται ένα ήπιο επίπεδο δράσης και βέβαια όταν κλείσει η οθόνη του υπολογιστή ο φίλος σας να αφήσει το όλο θέμα εκεί και να επιστρέψει στη live εκδοχή του ερωτικού παιχνιδιού, εσάς.




 

Δείτε επίσης:





πηγη
Οι ερωτικές παρανομίες των αντρών Οι ερωτικές παρανομίες των αντρών Reviewed by stoklari on 17.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.