Latest Tweets

About Me

19χρονη ντυνόταν αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κοπέλες!



Συγκλονισμένοι δηλώνουν όσοι γνωρίζουν την Gemma Barker, που όπως αποκαλύφθηκε μεταμφιεζόταν σε αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κορίτσια.
Η 19χρονη φορούσε φαρδιά ανδρικά ρούχα και βάραινε τον τόνο της φωνής της, παριστάνοντας τρία διαφορετικά νεαρά αγόρια ώστε να μπορεί να συναναστρέφεται με 15χρονα και 16χρονα κορίτσια που την έλκυαν σεξουαλικά.

Η διπλή ζωή της Gemma αποκαλύφθηκε όταν της αφαίρεσαν τα ρούχα σε αστυνομικό τμήμα, όπου είχε οδηγηθεί ως ένα από τα alter ego της, Aaron Lampard, με την υποψία της σεξουαλικής επίθεσης.
Όπως έγινε γνωστό, τα νεαρά θύματά της είχαν ξεγελαστεί από την μεταμφίεσή της και είχαν υποκύψει στις σεξουαλικές της προτάσεις, πιστεύοντας ότι είναι κάποιος νεαρός με το όνομα Connor McCormack ή Luke Jones.
Μάλιστα, είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ στο Facebook για κάθε μία από τις προσωπικότητες που είχε δημιουργήσει και ο κάθε νεαρός είχε διαφορετικό στυλ ρούχων και διαφορετικά ενδιαφέροντα.



Δείτε επίσης:


 
πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"
19χρονη ντυνόταν αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κοπέλες! 19χρονη ντυνόταν αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κοπέλες! Reviewed by stoklari on 19.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.