Latest Tweets

About Me

Τι γίνεται όταν ένα ενυδρείο με 400 καρχαρίες, “σπάει” μέσα σε εμπορικό κέντρο! [video]



Το ενυδρείο Dubai Aquarium & Zoo,
λειτουργεί στο Dubai Mall από το 2008 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο! Φιλοξενεί 34.800 θαλάσσια είδη και 400 καρχαρίες, ενώ γεμίζει με 10 εκατομμύρια γαλόνια νερού!!
Χιλιάδες επισκέπτες… από κάθε μεριά της Γης το επισκέπτονται καθημερινά και οι πιο τολμηροί εχουν τη δυνατότητα να κάνουν και κατάδυση σε αυτό!

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τι πανικός επικράτησε και ενώ το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο, το ενυδρείο ράγισε! Τα νερά άρχισαν να κυλούν ορμητικά πάνω στους πανικοβλημένους επισκέπτες που έτρεχαν να σωθούν!
Η πιθανότητα να σπάσει εντελώς το γυαλί του ενυδρείου απελευθερώνοντας εκατομμύρια γαλόνια νερού αλλά και 400 καρχαρίες, έκανε τους ανθρώπους να ουρλιάζουν και τους υπεύθυνους του κέντρου να μην ξέρουν τι να κάνουν!
Ο Mohammad Alabbar, πρόεδρος του Dubai Mall διαβεβαίωσε πως κανείς επισκέπτης δεν τραυματίστηκε, αλλά και ότι η βλάβη ήδη αποκαταστάθηκε και ευτυχώς η διαρροή δεν είχε αντίκτυπο στη ασφάλεια των υδρόβιων ζώων.

 


Δείτε επίσης:



mychannel.gr
Αν σου άρεσε κάνε
"like"



Τι γίνεται όταν ένα ενυδρείο με 400 καρχαρίες, “σπάει” μέσα σε εμπορικό κέντρο! [video] Τι γίνεται όταν ένα ενυδρείο με 400 καρχαρίες, “σπάει” μέσα σε εμπορικό κέντρο! [video] Reviewed by stoklari on 2.2.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.