Latest Tweets

About Me

Σεξ στο αεροπλάνο με 425 δολάρια την ώρα...

Για αυτούς που φαντασιώνονται να κάνουν έρωτα στα ουράνια... βρέθηκε η λύση, αρκεί να πάτε μέχρι το Cincinnati του Οχάιο και να κλείσετε θέση στο Piper Cherokee  της  Flamingo Air.
Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και μια εικοσαετία στον "εναέριο έρωτα" και δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να κάνουν σεξ
στα...
10.000 πόδια για 425 δολάρια την ώρα.






 Ιδιοκτήτης της μοναδικής εταιρίας που σου παρέχει αυτή την απόλαυση είναι ο Dave MacDonald, καθημερινά μέχρι 8 ωριαίες πτήσεις με το μικρό αεροπλάνο του, ενώ η λίστα αναμονής για να πραγματοποιήσει κάποιος τη φαντασίωση του να κάνει σεξ στα 10.000 πόδια φτάνει μέχρι και τον 1 μήνα.
"Δόξα τω Θεώ φοράω ακουστικά" δήλωσε ο πιλότος σε συνέντευξή του κανάλι  WCPO του Cincinnati και προσθέτει "Τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα δεν μας απασχολεί. Είναι θέμα του επαγγελματισμού".

 Όπως αναφέρει ο MacDonald το 90% των πελατών του είναι γυναίκες, οι οποίες κανονίζουν να πετάξουν με το ταίρι τους είτε για να αναθερμάνουν τη σχέση τους, ή για να σώσουν το γάμο τους, "ή απλώς για διασκέδαση".

 "Τα πιο αστεία πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι να με χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένας φελλός από σαμπάνια και το τακούνι μιας γόβας στο αυτί. Πάντως ευχαριστώ το θεό που πρέπει να φοράμε ακουστικά, οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις", λέει ο MacDonald κλείνοντας.



 
Δείτε επίσης:


πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"




Σεξ στο αεροπλάνο με 425 δολάρια την ώρα... Σεξ στο αεροπλάνο με 425 δολάρια την ώρα... Reviewed by stoklari on 18.2.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.