Latest Tweets

About Me

Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για τους αστέγους



Οι άστεγοι σχηματίζουν ουρά σε έναν οίκο ανοχής στην Αυστρία καθώς ο ιδιοκτήτης του τους προσφέρει δωρεάν στέγη. Ο Πίτερ Λάσκαρης, ο ιδιοκτήτης του Red Rooms Laufhaus στη Βιέννη, υποδέχεται τους άστεγους μιας και η θερμοκρασία αγγίζει τους -20 βαθμούς! Στις προσφορές περιλαμβάνονται ένα ζεστό δείπνο και ένα εξίσου ζεστό κρεβάτι, αλλά όχι άλλες υπηρεσίες. Μάλιστα, η...

πρωτοβουλία αυτή έγινε τόσο δημοφιλής που ο Λάσκαρης συζητά και με άλλους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής συμβουλεύοντάς τους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Λόγω του ψύχους που επικρατεί, οι δουλειές έχουν ‘παγώσει’ οπότε πολλά δωμάτια μένουν άδεια. Οπότε είναι ντροπή να μην τα χρησιμοποιούμε για καλό σκοπό», εξηγεί ο ανθρωπιστής επιχειρηματίας.

Κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο και ο κάθε καλεσμένος απολαμβάνει καθαρά σεντόνια και καθαρές πετσέτες. «Δεν θέλω κανέναν έξω στο κρύο», τονίζει. «Κανένα από τα κορίτσια δεν παραπονιέται, κι αυτό γιατί συμπονούν και εκείνες τους άστεγους…»

Δείτε επίσης:

Αν σου άρεσε κάνε
"like"






Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για τους αστέγους Έλληνας άνοιξε οίκο ανοχής για τους αστέγους Reviewed by stoklari on 15.2.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.