Latest Tweets

About Me

Έρχονται για γυμνή διαμαρτυρία στην Ελλάδα αλλά και για να γνωρίσουν τον Λουκάνικο!



Μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους στο Νταβός όπου διεξαγοταν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ οι Ουκρανές «FEMEN» θέλουν να έρθουν στη χώρα μας.
Την επιθυμία τους να έρθουν στην Ελλάδα και να
γνωρίσουν απο κοντά τον επαναστάτη Λουκάνικο τον γνωστό σκύλο των αθηναϊκών διαδηλώσεων που το περιοδικό times χαρακτήρισε ως σκύλο της χρονιάς αφιερώνοντας του ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με χαρακτηριστικές εικόνες του παγκοσμίως γνωστού πλέον ημίαιμου που τα τελευταία χρόνια δεν χάνει διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.
Την εμφάνιση της είχε κάνει η οργάνωση «FEMEN» και πάλι, εκφράζοντας την αντίθεσή της στη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 (θα το συνδιοργανώσουν η Ουκρανία και η Πολωνία), λίγες ώρες πριν από την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωση το Δεκέμβριο του 2011.
Στην Ελβετία οι Ουκρανές αψήφησαν το κρύο και ύστερα από ένα περιπετειώδες ταξίδι, κατάφεραν να φτάσουν στο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, Νταβός κατάφεραν να προσεγγίσουν την είσοδο του κτιρίου όπου φιλοξενούταν το διεθνές οικονομικό φόρουμ και εκεί γυμνόστηθες έδειξαν στις κάμερες συνθήματα που είχαν γράψει στο κορμί τους και σε πλακάτ, όπως : «Είμαστε φτωχοί εξαιτίας σας», «Η κρίση γεννιέται στο Νταβός» ή «το πάρτυ των γκάνγκστερς».

Δείτε επίσης:



ΠΗΓΗ: seleo.gr
Αν σου άρεσε κάνε
"like"




Έρχονται για γυμνή διαμαρτυρία στην Ελλάδα αλλά και για να γνωρίσουν τον Λουκάνικο! Έρχονται για γυμνή διαμαρτυρία στην Ελλάδα αλλά και για να γνωρίσουν τον Λουκάνικο! Reviewed by stoklari on 13.2.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.