Latest Tweets

About Me

Στάση... 69: Όλα όσα πρέπει να (μην) κάνεις.



Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να δίνουν και σε άλλους να λαμβάνουν, αλλά με την στάση 69 στο σεξ, ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές!

Αυτή η στάση εφευρέθηκε για αμοιβαίο και ταυτόχρονο στοματικό σεξ.
Μπορεί να είναι δύσκολο να...
συγκεντρωθείς στο που να βάλεις την γλώσσα σου όταν έχεις ήδη μια ανάμεσα στα πόδια σου, η οποία εκτελεί έργο, αλλά η καινοτομία να ικανοποιείσαι την ώρα που την ικανοποιείς, αξίζει τον κόπο!
Όταν έρχεται η ώρα της στάσης 69 υπάρχουν μερικά dos and don’ts.
Για αυτό τον συμβουλευτικό σκοπό θα αναφερθούμε στην στάση 69 σαν ερωτικό παιχνίδι. οπότε δεν θα αναλύσουμε εκτενώς το θέμα της εκσπερμάτωσης, για το οποίο θα έπρεπε να γράψουμε ίσως ξεχωριστό άρθρο!
Κάνε μπάνιο
Όπως με όλες τις ερωτικές πράξεις και ειδικά αυτές που εμπλέκουν το στόμα ως διεγερτικό εργαλείο, είναι αναγκαίο να είσαι καθαρός και να έχεις περιποιηθεί την περιοχή γύρω από το πέος σου. Καμία γυναίκα δεν θα είναι στην ευχάριστη θέση να μυρίζει κάτι άσχημο ή να αντικρίσει μια ζούγκλα από τρίχες! Υπάρχουν και trimmer εργαλεία που δεν κοστίζουν πολλά χρήματα!
Εγκαινίασε το παιχνίδι σταδιακά
Πρέπει να το κάνεις εύκολο γι’ αυτήν, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει μαζί σου τη στάση 69. Το στάδιο της μετάβασης θα πρέπει να έχει πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια και σταδιακά να πάρεις θέση. Άφησε το στην συνέχεια να υπονοηθεί.
Βάλτην από πάνω
Αν κάποιος πρέπει να είναι από πάνω είναι σίγουρα η γυναίκα. Αυτό πρέπει να συμβεί γιατί είσαι βαρύτερος και δεν θες με τίποτα να νιώσει εγκλωβισμένη ειδικά αν θέλεις αυτό να έχει μεγάλη διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο επίσης αποφεύγεις να της τραβάς τα μαλλιά και να γκρινιάζει. Επίσης αυτή μπορεί να έχει καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας, να τον βάζει πιο βαθιά στο στόμα και να τον ταλαντεύει καλύτερα! Έτσι δεν νιώθει ότι κάποιος την «φιμώνει». Αυτό σε συμφέρει αρκετά. Υπάρχει βέβαια και η στάση που και οι δύο μπορείτε να είστε γυρισμένοι στο πλάι, πράγμα που σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους προσαγωγούς ως μαξιλάρι.
Μην την ξεχνάς
Όταν κάνετε την στάση 69 είναι σημαντικό να μην αφεθείς στην απόλαυση που σου δίνει αυτή και ξεχάσεις τις δικές σου υποχρεώσεις. Η απόλαυση σε αυτό για να είναι αποδοτική και να μπει και η ίδια στο τριπ να το ξανακάνει θα πρέπει να είναι αμοιβαία. Αυτή είναι και η αρχή της στάσης 69!
Εξασφάλισε τη συνέχεια
Η στάση 69 είναι μια εξερεύνηση των απόκρυφων σημείων του σώματος και πριν μπεις στην διαδικασία να την ξεκινήσεις θα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι της αρέσει το στοματικό σεξ γενικά! Αν την αηδιάζει η ιδέα και μπει στο παιχνίδι για να μην σου χαλάσει το χατίρι είναι σίγουρο ότι η φάση δεν θα ολοκληρωθεί σωστά.
Κορύφωσε την απόλαυση
Οι γυναίκες είτε φθάνουν σε κλειτοριδικό είτε σε κολπικό οργασμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσει το ρούφηγμα της κλειτορίδας και αυτό τους προκαλεί την διάθεση να ανταπεξέλθουν. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις εσύ σε αυτή, τόσο πιο γρήγορα θα αντιδρά κι εκείνη. Έτσι η απόλαυση κορυφώνεται και για τους δύο!

Δείτε επίσης:

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
     


Στάση... 69: Όλα όσα πρέπει να (μην) κάνεις. Στάση... 69: Όλα όσα πρέπει να (μην) κάνεις. Reviewed by stoklari on 11.3.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.