Latest Tweets

About Me

Το μυστικό της 70χρονης που μοιάζει με 40αρα [φωτο]



Η Ανέτ Λάρκινς φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας, αφού αν και είναι 70 χρόνων, μοιάζει με 40αρα και μάλιστα καλοδιατηρημένη.
Μιλώντας σε τοπικό αμερικανικό κανάλι, η Λάρκινς δήλωσε αστειευόμενη ότι όταν βγαίνει βόλτα με τον επί 54 χρόνια σύζυγο της, νομίζουν ότι είναι ο πατέρας της, αν και ίδιος φυσικά δεν φαίνεται να
στεναχωριέται.
Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση και ότι καταφέρνει να διατηρείται νέα χάρη στην πηγή της νεότητας που έχει στον κήπο της. Όπως εξήγησε βέβαια, «πηγή της νεότητας» αποκαλεί το μποστάνι της στο οποίο καλλιεργεί οργανικά λαχανικά, φρούτα και σπόρους, με τα οποία και τρέφεται αποκλειστικά.
«Τρώω μόνα ωμές τροφές, δεν αγγίζω τίποτα μαγειρεμένο. Επίσης, εκτός του ότι ακολουθώ μια αυστηρά χορτοφαγική δίαιτα, πίνω μόνο βρόχινο νερό, το οποίο συλλέγω στον κήπο μου», πρόσθεσε η 70χρονη, η οποία ζει στο Μαϊάμι και ξεκίνησε να ακολουθεί τη συγκεκριμένη διατροφή όταν ήταν 43 ετών.



Δείτε επίσης:

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
    


Το μυστικό της 70χρονης που μοιάζει με 40αρα [φωτο] Το μυστικό της 70χρονης που μοιάζει με 40αρα [φωτο] Reviewed by stoklari on 9.3.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.