Latest Tweets

About Me

Η Νεολαία σπάει τη σιωπή και μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης (VIDEO)


Ένα Video που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγονται συνέχεια οι φωνές των πολιτικών που υπόσχονται με τον ίδιο γνωστό τρόπο στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη Ελλάδα μιας και στα λόγια τα πάνε καλά.

Υπάρχει όμως και μια άλλη φωνή,μια παθιασμένη φωνή, η οποία δυστυχώς πνίγεται απτα κεντρικά δελτία  ειδήσεων . Αυτή η φωνή, είναι η φωνή της νεολαίας μας .Μια φωνή γεμάτη προβληματισμούς, ανησυχίες,οργή, φόβους αλλά και ελπίδα και πάθος για μια καλύτερη Ελλάδα . 

Στο παρακάτω video που ακολουθεί , θα ακούσετε νέα παιδιά να δίνουν απαντήσεις στα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα της κρίσης. 
Τα άτομα αυτά που πήραν μέρος, είναι νέοι κυρίως αναποφάσιστοι καθώς επίσης και από διάφορους πολιτικούς χώρους . Το video περιέχει πλάνα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη , Κρήτη και Βερολίνο .

Οι δημιουργοί του video δήλωσαν :"Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για εμάς, αν μέσα από αυτό το video καταφέρουμε να πείσουμε έστω και έναν πολίτη να αλλάξει γνώμη και να τιμωρήσει με την ψήφο του αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ."

Σκοπός του video είναι όχι μόνο να ακουστούν οι  οργισμένες φωνές των νέων αλλά και να προβληματίσει τους θεατές, οι οποίοι καλό θα ήταν να απαντήσουν και αυτοί στις  ερωτήσεις που τίθενται . 

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
    

Η Νεολαία σπάει τη σιωπή και μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης (VIDEO) Η Νεολαία σπάει τη σιωπή και μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης (VIDEO) Reviewed by stoklari on 2.5.12 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. ψηφιζουμε ΝΔ για να σωθουμε..δεν θα πληρωσουμε τα σπασμενα του ΠΑΣΟΚ ψηφιζοντας μικρα κομματα γιατι αυτο θελουν να εχουν παλι το πανω χερι..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΠΑΣΟΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.agrino.org/taxi/Pisteuo.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπολίτες
    Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ
    τους ανεπάγγελτους, τεμπέληδες,
    οσους θέλουν να μας κυβερνήσουν
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ όπως

    ΣΑΜΑΡΑ
    ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΚΑΜΜΕΝΟ

    και όποιον άλλον τεμπέλη γνωρίζετε.

    ΜHN τους τιμήσετε με την ψήφο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.