Latest Tweets

About Me

Οι καλύτερες προσφορές συνεχίζονται και το Φθινόπωρο!




Ανάλογα από ποιό σημείο στον κόσμο διαβάζετε αυτήν την ανακοίνωση, το καλοκαίρι θα έχει τελειώσει, αλλά το PartyPoker έχει την τέλεια θεραπεία για το μετα-καλοκαίρι πόκερ, εκατομμύρια το φθινόπωρο!

Μετά την επιτυχία του καλοκαιριού Summer Million, το $ 640 no-limit hold'em τουρνουά θα προσφέρουν ένα τεράστιο έπαθλο αξίας 1.000.000 δολάρια και θα έχετε
την δυνατότητα να δείτε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο να συναγωνίζονται για το έπαθλο της πρώτης θέσης, το οποίο είναι πάνω από $ 200.000.

Το φθινόπωρο Million ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου και θα μπορείτε να παίζετε αυτό το παιχνίδι δωρεάν! Κάθε μέρα, μέχρι την έναρξη του Autumn Million, θα υπάρξουν σε συγκεκριμένες χώρες με τα καλύτερα πόκερ freerolls που τροφοδοτούνται κάθε εβδομάδα από το Autumn Million, όπου θα υπάρχουν πέντε θέσεις εγγυημένες για την διεκδίκηση του τεράστιου ποσού του $ 1.000.000.



Οι καλύτερες προσφορές συνεχίζονται και το Φθινόπωρο! Οι καλύτερες προσφορές συνεχίζονται και το Φθινόπωρο! Reviewed by stoklari on 19.10.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.