Latest Tweets

About Me

Η μόδα για τα παπούτσια του καλοκαιριού




Αυτό που είδαμε, σαν κεντρική ιδέα, είναι ότι φέτος στα παπούτσια υπάρχει πολύ και φωτινό χρώμα, όπως πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, καθώς επίσης και ότι στα πέδιλα την θέση των κορδονιών έχουν πάρει οι πολύχρωμες κορδέλες, δίνοντας ένα χαρούμενο girly look στην τελική εικόνα.

Ας δούμε λοιπόν τις έξι πιο “hot” τάσεις για τα φετινά παπούτσια, πριν να ξεχυθούμε στα μαγαζιά για αγορές !

1. Ξύλινες πλατφόρμες
Όπως ίσως θα έχετε ήδη δει στις βιτρίνες των καταστημάτων παπουτσιών, το άρωμα του ’70 είναι πολύ έντονο αυτή την άνοιξη. Οι ψηλές ξύλινες πλατφόρμες έχουν μια εξαιρετικά έντονη παρουσία και πως να μην έχουν, αφού είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις. Παπούτσια με άνετες φόρμες και κοντόχοντρα τακούνια, που μπορούν να φορεθούν εύκολα όλες τις ώρες.

2. Οι γνωστές μας σφήνες
Αν τα ψηλά τακούνια δεν είναι το “φόρτε” σας και τα βρίσκετε κουραστικά για όλη την ημέρα, η λύση για φέτος ακούει στο όνομα “σφήνα”.  Αυτός ο τύπος παπουτσιών, είναι αλήθεια ότι δεν προσφέρει πολύ ύψος στην συνολική μας εικόνα, αλλά είναι η πιο άνετη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για ένα παπούτσι που θα το φοράμε όλη την ημέρα.  Επιπλέον φέτος, είναι μια πολύ trendy επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν η αγαπημένη σας φετινή αγορά.

 
3. Οι επίπεδες εσπαντρίγες
 Άλλος ένας τύπος παπουτσιών, με πάρα πολλά vibes από την δεκαετία του '70 είναι οι flat εσπαντρίγες. Αν και μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να φοράμε εσπαντρίγες σε μορφή σφήνας, φέτος έχουμε μια ανατροπή και η γραμμή τους θυμίζει περισσότερο κολεγιακό στιλ. Είναι μια trendy εναλλακτική λύση, ιδιαίτερα πρακτική, που παράλληλα θα σας προσφέρει μεγάλη άνεση στις κινήσεις σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εάν λοιπόν συνηθίζετε να φοράτε ίσια παπούτσια, ένα ζευγάρι επίπεδες εσπαντρίγες θα σας είναι απαραίτητο, εάν θέλετε να ανανεώσετε το total look σας, αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχεται.

4. Τα αγαπημένα μας “loafers”
Σας αρέσει το αγορίστικο στιλ στα παπούτσια;  Μήπως είσαστε κι εσείς fan των Chanel παπουτσιών της Katharine Hepburn. Αν ναι, φέτος είσαστε πολύ μέσα στα πράγματα! Τα κλασικά τύπου “oxford loafers” θα δώσουν μια πολύ μοντέρνα εικόνα στην συνολική σας εμφάνιση. Η ποικιλία των χρωμάτων κι εδώ είναι ατελείωτη κι η δική μου πρόταση είναι να επιλέξετε κάποιο χρώμα αντισυμβατικό για να κάνετε τη διαφορά!


 
5. Πολύχρωμα σανδάλια
Δώστε μια πιο “πικάντικη” νότα, στα ουδέτερα ανοιξιάτικα ρούχα σας, μ’ ένα ζευγάρι  ζωηρόχρωμα σανδάλια. Είτε σας αρέσει το στιλ που θυμίζει σανδάλι μονομάχου, είτε αυτό με τα λουριά, ή ακόμα και το στιλ σφήνας με τακούνι, διαλέγοντας ένα  ζωηρόχρωμο ζευγάρι στα χρώματα που αγαπάτε, θα έχετε κάνει μια τέλεια και διασκεδαστική επένδυση για τις ζεστές μέρες που έρχονται. Διαλέξτε μερικά σανδάλια στο χρώμα που σας αρέσει ή ακόμα – δεν είναι άλλωστε και πολύ ακριβά - αγοράσετε ένα ζευγάρι σε πιο hot αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, της φετινής σεζόν.

6. Οι καλοκαιρινές μας μπότες "Peep Toe"
Είναι μια τάση που πρωτοεμφανίστηκε πέρσυ, αλλά φέτος φαίνεται να καθιερώνεται σαν μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή. Φυσικά πρόκειται για μια εκκεντρική επιλογή, που όμως δίνει ένα ξεχωριστό και διαφορετικό ύφος στην εμφάνισή μας. Θα τις βρείτε σε πάρα πολλές παραλλαγές, με ανάλαφρα τρυπητά υλικά, που αν και αγκαλιάζουν το πόδι το κρατούν δροσερό δίνοντας μια εξαιρετικά θυληκή και αισθησιακή νότα στην εμφάνισή μας. Για εσάς που ψάχνετε για κάτι το διαφορετικό, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Φορώντας τες, σίγουρα θα κάνετε τη διαφορά!















tosokaki.blogspot.com
Η μόδα για τα παπούτσια του καλοκαιριού Η μόδα για τα παπούτσια του καλοκαιριού Reviewed by stoklari on 27.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.