Latest Tweets

About Me

Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους


Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους

Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν πλέον παρουσία στην τσέπη μσας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Δεν πρόκειται για κρύο αστείο αλλά για πραγματικότητα, αφού οι μεγάλες τράπεζες της χώρας προσφέρουν πλέον το δικό τους iPhone app για λίγες ή περισσότερες δουλειές και συναλλαγές από το κινητό. Η τράπεζα Πειραιώς, η Εμπορική τράπεζα, η Eurobank, η Citibank, η Alpha και η Εθνική τράπεζα έχουν την δική τους δωρεάν εφαρμογή δωρεάν διαθέσιμη στο iTunes της γειτονιάς σας.

Αποστολή μετρητών, υπόλοιπα, πληρωμές καρτών και λογαριασμών (ΟΤΕ, ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ), υπολογισμός ΙΒΑΝ, εντοπισμός ATM είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που δίνουν τα iPhone apps των ελληνικών τραπεζών κατευθείαν από τον καναπέ του σπιτιού ή την καφετέρια. Τέρμα στις ουρές των ταμείων, την βροχή στα ATM και την ανάγκη για σύνδεση με τον υπολογιστή. Τώρα το κινητό μπορεί να τα βγάλει πέρα με την τράπεζα αρκεί να έχει σύνδεση στο internet.
Ακολουθούν τα links για τις εφαρμογές των τραπεζών: Πειραιώς, Εμπορική, Eurobank, Citibank, Alpha, Εθνική όπως ακριβώς είναι διαθέσιμες στο iTunes (για εύκολη αναζήτηση από το iPhone / iPod touch) μαζί με την σύντομη περιγραφή για κάθε μία από αυτές.
winbank ΛσΛ – Μετατρέψτε το κινητό σας σε πορτοφόλι! Στείλτε μετρητά σε όποιον επιθυμείτε ή χρησιμοποιήστε το για άμεση ανάληψη μετρητών.
EmporikiBank – Banking for your lifestyle!
EurobankEFG – Now, online banking has never been easier. Download the Eurobank m-Banking application and transfer money
Citibank GR – Το Citi Mobile είναι η νέα υπηρεσία Mobile Banking της Citibank η οποία σας επιτρέπει να έχετε την τράπεζα μαζί σας όπου και να είστε.
Alpha Bank Mobile Banking – Τραπεζικές υπηρεσίες, πληροφόρηση και υποστήριξη με την εύχρηστη εφαρμογή της Alpha Bank για το κινητό σας τηλέφωνo.
NBG Mobile Banking – Fast and Secure ibank Mobile Banking from National Bank of Greece.









pestaola.gr
Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους Οι Ελληνικές τράπεζες στο κινητό σου: 6 iPhone apps για όλους Reviewed by stoklari on 30.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.