Latest Tweets

About Me

Πνίγεται στα επικίνδυνα απόβλητα η Δυτική Αττική

Σε χωματερή επικίνδυνων αποβλήτων μετατρέπεται η Δυτική Αττική, με τα εντονότερα προβλήματα να καταγράφονται στις περιοχές Ελευσίνας και Ασπροπύργου. Μάλιστα εντοπίζονται καθημερινώς νέες ποσότητες, ακόμη κι έξω από παιδικούς σταθμούς και σχολεία, ενώ η Πολιτεία, λόγω ελλείψεως πόρων, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις για άμεση συλλογή τους.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρμοδίων φορέων, χιλιάδες τόνοι επικίνδυνων αποβλήτων έχουν εναποτεθεί σε διάφορα σημεία της Δυτικής Αττικής, ενώ η αντιπεριφερειάρχης, Σταυρούλα Δήμου, καθημερινώς, ενημερώνει και για νέες ποσότητες, μπροστά από παιδικούς σταθμούς και σχολεία, σε λατομεία, ρέματα και απομακρυσμένες περιοχές.
Την ευθύνη συγκέντρωσης των συγκεκριμένων «ορφανών» αποβλήτων, έχει η διευρυμένη περιφέρεια, που δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στην υποχρέωσή της αυτή, λόγω ελλείψεως πόρων. Γι΄ αυτό και ζητά την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που, επίσης, δεν διαθέτει «ρευστότητα».

 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ






 newsbomb.gr

Πνίγεται στα επικίνδυνα απόβλητα η Δυτική Αττική Πνίγεται στα επικίνδυνα απόβλητα η Δυτική Αττική Reviewed by stoklari on 29.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.