Latest Tweets

About Me

Αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας


Αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας



Το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας που δεν θα φέρνει σε δύσκολη θέση εκείνους που το χρησιμοποιούν, καθώς είναι αόρατο, έρχεται στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από τη Βρετανία.

Το βασικά χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματά του είναι το μικρό μέγεθός του που δεν ξεπερνάει τα έξι χιλιοστά, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, και το γεγονός ότι μπορεί να
παραμένει στο εσωτερικό του αφτιού για τέσσερις συνεχείς μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος, ο διακριτικός σχεδιασμός του το καθιστά αόρατο από τρίτους.

Οι ειδικοί το περιγράφουν μάλιστα σαν φακό επαφής για το αφτί, που ξεχνάει ακόμα και ο ίδιος ο χρήστης ότι το φοράει, αφού δεν χρειάζεται να αφαιρείται κατά τη διάρκεια του ύπνου, του ντους ή της σωματικής άσκησης.

Η συσκευή τοποθετείται σε απόσταση τεσσάρων χιλιοστών από το τύμπανο, επιτρέποντας έτσι στο έξω ους να καθοδηγήσει τον ήχο μέσα στο κανάλι του αφτιού πιο φυσικά. Η εταιρεία που το κατασκευάζει υποστηρίζει ότι βελτιώνει την ικανότητα του χρήστη να αντιλαμβάνεται από ποια κατεύθυνση προέρχεται ο ήχος. Ολες οι ρυθμίσεις, όπως για παράδειγμα η αυξομείωση της έντασης, γίνονται με τη βοήθεια ενός μαγνητικού εργαλείου.

«Σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές, δεν υπάρχουν μπαταρίες που να χρειάζονται αλλαγή, δεν απαιτείται συντήρηση, ούτε και καθημερινή τοποθέτηση ή αφαίρεση. Οι χρήστες χρειάζεται απλώς να επισκέπτονται τον ωτορινολαρυγγολόγο τους μια φορά κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες για να τους το αντικαταστήσει με ένα νέο. Τοποθετείται στο κανάλι του αφτιού από εξειδικευμένο γιατρό, χωρίς επέμβαση ή αναισθησία» εξηγεί ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας «Lyric» αναμένεται να δώσει τη λύση σε πολλούς ασθενείς που διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα συμβατικά ακουστικά μη θέλοντας να τραβήξουν την προσοχή των άλλων σε ένα πρόβλημα υγείας που συχνά συνδέεται με το γήρας. Η συσκευή πωλείται ήδη στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, ενώ πριν από την πώλησή του στη Βρετανία έγιναν 150 κλινικές δοκιμές.






πηγη: madata.gr
Αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας Αόρατο ακουστικό βαρηκοΐας Reviewed by stoklari on 18.5.11 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε με την εταιρία μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τα ΠΑΝΤΑ γύρω από τα Ακουστικά Βαρηκοΐας, την ακοή γενικότερα καθώς και τον κόσμο των οπτικών ... :)

    ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ | Οπτικά, Ακουστικά Βαρηκοΐας, Φακοί Επαφής, Γυαλιά Οράσεως, Γυαλιά Ηλίου

    www.opto-vision.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.