Latest Tweets

About Me

Φτιάξτε τη δική σας εφαρμογή στο iPhone

Σεμινάρια διοργανώνει το iStorm

Το iStorm σε συνεργασία με το blog iAppsΗellas διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα ένα κύκλο σεμιναρίων, ενημέρωσης και εκπαίδευσης γύρω από την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού xCode, το δωρεάν εργαλείο που προσφέρει η Apple για τη δημιουργία εφαρμογών, θέλοντας έτσι να
βοηθήσει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, πραγματοποιείται ένα εισαγωγικό σεμινάριο, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το xCode, ενώ στις 11, 12 & 13 Μαΐου, πραγματοποιείται μια 6ωρη Hands-on εκπαίδευση, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις xCode και θέλουν να εμβαθύνουν και να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.


Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (6:00 – 8:00 μ.μ.) στην αίθουσα εκπαιδεύσεων του iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου και παρέχονται το μεν εισαγωγικό σεμινάριο Δωρεάν, η δε 6ωρη εκπαίδευση με κόστος 60 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS και δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε το ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm στη διεύθυνση http://www.istorm.gr/calendar. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
http://stoklari.blogspot.com/2011/05/iphone.html





newsbeast.gr 
Φτιάξτε τη δική σας εφαρμογή στο iPhone Φτιάξτε τη δική σας εφαρμογή στο iPhone Reviewed by stoklari on 3.5.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.