Latest Tweets

About Me

Μπορεί ο καφές να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Η θεωρία λέει πως η καφεΐνη που υπάρχει στον καφέ, λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό.
Στην πραγματικότητα, ενώ ο καφές μπορεί προσωρινά να ελαττώσει την όρεξη σας, πίνοντας δυο-τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα, δεν σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει και να χάσετε βάρος. Εκτός αυτού, το να καταναλώνετε πολλούς καφέδες την ημέρα, από 4 μέχρι 7 φλιτζάνια την ημέρα, μπορεί να οδηγήσει σε άγχος, αϋπνία, και αύξηση του καρδιακού ρυθμού και της αρτηριακής πίεσης.

Η καλύτερη συμβουλή: Απολαύστε ένα- δύο φλιτζάνια καφέ ή τσάι κάθε μέρα, αν θέλετε. Απλώς να θυμάστε πως αν προσθέσετε 2-3 κουταλιές ζάχαρη, κρέμα γάλακτος, σαντιγί ή σιρόπι γεύσης, θυμηθείτε να προσθέσετε και καμιά εκατοστή θερμίδες, τουλάχιστον, ανά καφέ! Για παράδειγμα, ένας καφές γνωστής αλυσίδας, μεγάλου μεγέθους, με γεύση μόκα και σαντιγί μπορεί να περιέχει ακόμα και 330 θερμίδες, 60 θερμίδες περισσότερες από μερικές σοκολάτες. Και να είστε σίγουρες πως αυτές οι θερμίδες δεν θα σας «χορτάσουν» το ίδιο με κάποιο φαγητό που περιέχει 330 θερμίδες.

newsbomb.gr
Μπορεί ο καφές να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος; Μπορεί ο καφές να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος; Reviewed by stoklari on 16.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.