Latest Tweets

About Me

Μάθε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου



Ο βασικός κανόνας έχει να κάνει με το σχήμα του προσώπου σου. Όταν έχει στρογγυλό πρόσωπο δεν πας ποτέ σε στρογγυλές φόρμες και το αντίθετο, όταν έχει τετραγωνισμένο πρόσωπο δεν πας σε τετραγωνισμένα γυαλιά γιατί τονίζουν τις καμπύλες. Στόχος σου είναι να κάνεις την αντίθεση.

Στρογγυλό πρόσωπο
Εάν έχει στρογγυλό πρόσωπο προτίμησε τα γυαλιά που έχουν τετραγωνισμένο σκελετό μιας και πλαισιώνουν με καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου και δεν τονίζουν τις καμπύλες που υπάρχουν στα μάγουλα. Επιχείρησε να δώσεις την εντύπωση μακρύτερου και λεπτότερου προσώπου με σκελετούς σε γεωμετρικά σχήματα, έντονες γωνίες και μικρό ύψος για να απαλύνεις τη στρογγυλάδα.
Οβάλ ή τριγωνικό πρόσωπο
Στην περίπτωση που έχεις οβάλ πρόσωπο τότε είσαι πολύ τυχερή μιας και σου ταιριάζουν σχεδόν όλα τα γυαλιά! Πειραματίσου με διάφορα σχέδια και δοκίμασε σίγουρα aviators. Εάν έχει κάπως τριγωνικό πρόσωπο δηλαδή έχεις στενό σαγόνι και κάπως πλατύ μέτωπο προτίμησε το «λεπτό» σκελετό μιας και τα υπερμεγέθη γυαλιά το μόνο που θα κάνουν είναι να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο το μέτωπό σου. Τα κοκάλινα είναι της μόδας αλλά τα μεταλλικά θα σε κάνουν πιο εντυπωσιακή. Το οριζόντιο πλάτος του γυαλιού δεν πρέπει να ξεπερνάει το παραλληλόγραμμο του προσώπου. Με πιο απλά λόγια, δεν πρέπει να προεξέχει από το ύψος του αυτιού.
Τετράγωνο πρόσωπο
Στην περίπτωση που έχει τετράγωνο πρόσωπο επέλεξε στρογγυλούς σκελετούς ή γεωμετρικά σχήματα με μεγάλο ύψος για να μετριάσει το μάκρος και την έλλειψη φάρδους. Οι βραχίονες με έντονα ντεκόρ καθώς και οι δυνατές χρωματικές αντιθέσεις θα μπορούσαν να δώσουν την αίσθηση μεγαλύτερου πλάτους. Τα nylon (γυαλιά χωρίς σκελετό στο κάτω μέρος) είναι επίσης κατάλληλα γιατί μειώνουν την αίσθηση του μήκους. Τα πολύ μεγάλα γυαλιά δεν ταιριάζουν στα πιο παχουλά πρόσωπα. Σε αυτή την περίπτωση προτιμάς γυαλιά που δεν ξεπερνούν τη γραμμή των φρυδιών και δεν φτάνουν μέχρι τα μήλα του προσώπου
Χρώμα μαλλιών
Το χρώμα των γυαλιών ηλίου συνδυάζεται και εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών και όχι από τις στιλιστικές επιλογές στο ντύσιμο.
Οι κοκκινομάλλες πρέπει να επιλέγουν γυαλιά σε αποχρώσεις του γκρι, του πάγου αλλά και μαύρα. Οι ξανθές τονίζουν τα χρώματα τους όταν φοράνε μαύρα γυαλιά ενώ τα κόκκινα γυαλιά εγγυώνται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Οι μελαχρινές φαίνονται καλύτερα με καφετιά γυαλιά, ρόδινα, κόκκινα και στο χρώμα του κεχριμπαριού. Όταν έχεις πολύ ανοιχτό τόνο δέρματος, λευκή επιδερμίδα, δεν επιλέγεις σκουρόχρωμα γυαλιά γιατί χλωμιάζουν το πρόσωπο.
 ΥΓΕΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ




Μάθε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου Μάθε ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου Reviewed by stoklari on 11.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.