Latest Tweets

About Me

Ανανεώστε το σπίτι και τη βεράντα σας




Ακολουθήστε μερικά απλά, έξυπνα και κυρίως οικονομικά βήματα και διαμορφώστε το σπίτι σας έτσι ώστε να θυμίζει καλοκαίρι.

Αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά, είναι να ελαφρύνετε το σπίτι από τα βαριά υφάσματα του χειμώνα, και να τα αντικαταστήσετε με δροσερά, λεπτά και χαρούμενα καλύμματα.


Οι λευκές αέρινες κουρτίνες που ανεμίζουν, οι μεταλλικοί πολυέλεοι με κεριά και πιατέλες γεμάτες φρούτα, θα φτιάξουν ένα πίνακα απόλυτης ομορφιάς.

Χρησιμοποιείστε όλα τα βάζα σας και γεμίστε τα με λουλούδια. Όπως αναφέρει το άρθρο της διακοσμήτριας Σύλβιας Μπαδελιάν στο περιοδικό Glam, αν δεν θέλετε να βάζετε συνεχώς φρέσκα λουλούδια, μπορείτε να βάλετε φυτά. Θα τα διατηρήσετε περισσότερο καιρό και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Μια άλλη λύση για μικρούς χώρους, είναι να κρεμάσετε τις γλάστρες σας σε ασύμμετρη διάταξη από την έξω πλευρά του κάγκελου, εξοικονομώντας χώρο για το καθιστικό σας.

Τέλος αν θέλετε να ανανεώσετε το δάπεδο του μπαλκονιού σας, στρώστε επάνω έτοιμες ξύλινες πλάκες που μπαίνουν κουμπωτές. Μπορείτε ακόμα να βάλετε ψεύτικο γκαζόν για να δημιουργήσετε την αίσθηση του κήπου.




newsbeast.gr
Ανανεώστε το σπίτι και τη βεράντα σας Ανανεώστε το σπίτι και τη βεράντα σας Reviewed by stoklari on 5.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.