Latest Tweets

About Me

Γερασμένοι celebrities



Πώς θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Μέγκαν Φοξ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ κι άλλοι διάσημοι όταν περάσουν τα χρόνια;

 

Τζορτζ Κλούνεϊ – 74 ετών

Τζορτζ Κλούνεϊ – 74 ετών (Antony Bennison - Microsoft; Press Association Images)
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στα 74: Ο Τζόρτζ άφησε την ηθοποιία το 2029 για να επικεντρωθεί στην σκηνοθετική του καριέρα. Μιας και δεν ήταν πλέον υποχρεωμένος να φροντίζει τον εαυτό του για διάφορους ρόλους, ο Τζορτζ σταμάτησε να ξυρίζεται και αντιστάθηκε στην πρόκληση να βάψει τα μαλλιά του. Παρέμεινε φυσικά αδυναμία των γυναικών. Εδώ τον βλέπουμε σ' ένα πάρτι στο Χόλιγουντ το 2036.

Κάμερον Ντίαζ – 68 ετών

Κάμερον Ντίαζ – 68 ετών (Antony Bennison - Microsoft; Press Association Images)
Η Κάμερον Ντίαζ στα 68: Η Κάμερον εξαφανίστηκε από τη μεγάλη οθόνη για πολλά χρόνια από το 2015, όμως η φωνή της επέστρεψε το 2040 για το πολυαναμενόμενο animation sequel του Shrek: The New Final Chapter. Μία απρόσμενη σειρά από γεγονότα την βρήκε όχι μόνο να δανείζει τη φωνή της στην Βασίλισσα Μητέρα Φιόνα, αλλά αντικατέστηκε και τον Έντι Μέρφι στη φωνή του Γαϊδάρου. Ήταν ένας ρόλος που θα της χάριζε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερη Φωνή για Animated Ανθρωπόμορφο Ζώο*. Εδώ την βλέπουμε στο κόκκινο χαλί να παρακολουθεί τα βραβεία.

Ντέιβιντ Μπέκαμ – 59 ετών

Ντέιβιντ Μπέκαμ – 59 ετών (Antony Bennison - Microsoft; Press Association Images)
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα 59: Πολλοί περίμεναν πως ο Ντέιβιντ θα συνέχιζε μία τρόπον τινά καριέρα στο ποδόσφαιρο. Ως προπονητής, μάνατζερ ή ακόμα και σχολιαστής. Ίσως όχι το τελευταίο. Το 2021 ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ενστερνίστηκε πλήρως την άλλη πλευρά της ζωής του, την μόδα, και αποδείχθηκε μία δημιουργική ευφυία. Μέχρι το 2028 θα θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές που δούλευαν στο Μιλάνο. Ορισμένοι λένε πως ήταν η ζήλεια της γυναίκας του που προκάλεσε το διαζύγιο από την Βικτώρια. Άλλοι λένε πως εκείνη αρνήθηκε να φορέσει τα σχέδιά του. Όποιος και να ήταν ο λόγος, όλοι συμφώνησαν πως από τότε που παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του, Τζέρι, η φαντασία του εκτοξεύτηκε. Εδώ τον βλέπουμε το 2035 λίγο πριν αποκαλύψει την περίφημη Waterworks collection του, μία σειρά από ρούχα τόσο όμορφα που ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να ξεσπούν σε κλάματα και μόνο που τα κοιτούσαν.

Κέιτι Χολμς – 78 ετών

Κέιτι Χολμς – 78 ετών (Antony Bennison - Microsoft; Press Association Images)
Η Κέιτι Χολμς στα 78: Η Κέιτι και ο Τομ άφησαν τα φώτα της δημοσιότητας το 2040, προς έκπληξη όλων. Κανείς δεν γνώριζε που πήγαν ή τι είχαν σκοπό να κάνουν... μέχρι τη νύχτα της 17ης Δεκεμβρίου του 2057. Τα αστέρια έσβησαν ένα ένα από τον ουρανό και ένα μεγάλο φως εμφανίστηκε, τόσο λαμπερό όπως ο ήλιος. Διαστημόπλοια. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχε επιστρέψει στη Γη για να ελευθερώσει επιτέλους τις εξωγήινες ψυχές, τους Thetans, από τα σώματά μας. Η συμφωνία είχε κανονιστεί από τους ψηλά στην ιεραρχία της Σαϊεντολογίας Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς, που εμφανίστηκαν ντυμένοι στα λευκά επάνω στα Πυρηναία. Ήταν μία ημέρα που άλλαξε την πορεία της ανθρωπότητας για πάντα. (Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2058, τρεις μέρες πριν η Κέιτι και ο Τομ επιβιβαστούν στο διαγαλαξιακό τους διαστημόπλοιο).

Μέγκαν Φοξ – 38 ετών

Μέγκαν Φοξ – 38 ετών (Antony Bennison - Microsoft; Press Association Images)
Η Μέγκαν Φοξ στα 38: Καημένη Μέγκαν. Δεν πέρασε πολύς καιρός μετά την κυκλοφορία του Transformers: Robots In De Skies που ο κόσμος συνηδειτοποίησε την ικανότητά της να ερμηνεύει...αν και δεν ήταν καν μία ικανότητα. Γνωρίζοντας πως η κινηματογραφική της καριέρα βασιζόταν στην ομορφιά της, η Μέγκαν έβαλε τα δυνατά της να συνεχίσει να δείχνει σα μία 24χρονη. Και τα κατάφε, τουλάχιστον προσπάθησε εάν στεκόσουν τουλάχιστον 15 μέτρα μακριά της. Από κοντά δεν θα μπορούσες να πεις πως δεν είχε προσπαθήσει, αλλά αυτά τα φουσκωμένα χείλια, το ψεύτικο μαύρισμα, και το τραβηγμένο δέρμα, την πρόδιδαν. Εδώ την βλέπουμε το 2025 στην πρεμιέρα του τελευταίου κινηματογραφικού της ρόλου, μία cameo εμφάνιση στο remake του Saved by the Bell για τη μεγάλη οθόνη.
 ΠΑΡΑΞΕΝΑ











Γερασμένοι celebrities Γερασμένοι celebrities Reviewed by stoklari on 11.6.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.