Latest Tweets

About Me

Μαλλιά: Λαμπερά και υγιή και το καλοκαίρι


 
Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις τα μυστικά εκείνα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή, ενυδατωμένα αλλά και με πλούσιο και λαμπερό χρώμα.


Αν έχεις λεπτά μαλλιά και θέλεις να τους χαρίσεις περισσότερο όγκο, τότε δεν  πρέπει να χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα styling γιατί βαραίνουν τα μαλλιά. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιείς μόνο έναν αφρό ή ένα σπρέι που προσφέρει ανάλαφρο κράτημα και όγκο που διαρκεί.
Εξακολουθούν και φριζάρουν ακόμα και τώρα; Τότε χρειάζεσαι ένα super ενυδατικό σαμπουάν και conditioner. Η εξειδικευμένη σύνθεσή τους
με πλούσια θρεπτικά συστατικά, τρέφει και βελτιώνει αισθητά την επιφάνεια της τρίχας, αφήνοντας έτσι τα μαλλιά λεία και απαλά.
Αν έχεις ξανθά μαλλιά, ειδικά αυτή την εποχή πρέπει να τους δίνεις ιδιαίτερη προσοχή. Για να παραμείνει το χρώμα λαμπερό και φωτεινό πρέπει να επιλέγεις προϊόντα περιποίησης ειδικά για βαμμένα ή ξανθά μαλλιά.
Η σωστή φροντίδα και περιποίηση χρειάζεται χρόνο. Όταν λούζεσαι μην ξεχνάς να κάνεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, γιατί τονώνει τη ροή του αίματος και βοηθάει τα μαλλιά να παραμένουν υγιή.
Η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία των μαλλιών. Η τρίχα γίνεται αδύναμη και σκληρή, ενώ το χρώμα ξεθωριάζει. Εφοδιάσου λοιπόν με ειδικά αντηλιακά προϊόντα, τα οποία προστατεύουν, αναδομούν και ενυδατώνουν.
Αν νιώθεις ότι τα μαλλιά σου πέφτουν με πολλούς γρήγορους ρυθμούς, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις μια αγωγή κατά της τριχόπτωσης ή συμπληρώματα διατροφής, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες.
 ΥΓΕΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ


i-live.gr
Μαλλιά: Λαμπερά και υγιή και το καλοκαίρι Μαλλιά: Λαμπερά και υγιή και το καλοκαίρι Reviewed by stoklari on 6.7.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.