Latest Tweets

About Me

Φιλιά διασήμων και… η σημασία τους




Πώς ερμηνεύεται η δημόσια εκδήλωση της αγάπης τους

Το φιλί που όλοι περίμεναν στο Μονακό, μάλλον δεν τους ικανοποίησε όλους. Μία εβδομάδα μετά τις πρώτες φήμες περί προσπάθειας διαφυγής της νοτιοαφρικανής πριγκίπισσας –πλέον- του Μονακό, Σαρλέν Γουίτστοκ, το ζευγάρι φιλήθηκε ενώπιον του πλήθους που ζητωκραύγαζε για τη χαρά τους (λέμε τώρα, η Σαρλέν το ξέρει)!


Γιατί σε ένα γάμο, μπορεί κανείς να προσποιηθεί πολλά, π.χ. ότι όλα είναι καλά, οι σύζυγοι δεν έχουν διαφορές και είναι ακόμη ερωτευμένοι κ.α., ωστόσο όταν έρχεται η ώρα του… φιλιού, τότε αποκαλύπτονται όλα!




Το παγωμένο φιλί: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει τα μάτια του ανοιχτά και τσεκάρει το χώρο γύρω του. Αντίθετα η Σαρλέν τα κλείνει, σηκώνει και τους ώμους… ελπίζοντας ότι οι φήμες για τρίτο εξώγαμο δε θα επαληθευτούν!



Το «εγώ είμαι το επίκεντρο» φιλί: Ποιος ξέρει άραγε τι να σκέφτονταν ο Simon Cowell και η Madonna. Πάντως όχι τους συντρόφους τους.


Το «συγνώμη δεν πρόσεξα ότι ήσουν εδώ» φιλί: Η Liz Hurley προσπαθεί να τα βρει με ένα φιλί με τον πρώην της Hugh Grant, αλλά αυτός έχει αλλού το μυαλό του. 


Το «συγνώμη έχασα το στόχο» φιλί: Ο Jeffrey Archer προσπαθεί να φιλήσει τη σύζυγό του Mary, αλλά εκείνη δεν είναι σίγουρη αν θέλει να τον σπρώξει ή να τον τραβήξει. Ο άντρας της Helen Mirren ξέρει πως για μια γυναίκα το να τη φιλήσει κανείς στο κεφάλι, είναι κάτι πολύ τρυφερό… αρκεί να βρίσκει στόχο (βλ. μέτωπο) και όχι μάτι!


Το φιλί των ηλικιωμένων: «Φίλιππε, συγκρατήσου!». Ποιος ξέρει τι κρεβατομουρμούρα άκουσε μετά ο Δούκας του Εδιμβούργου από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

newsbeast.gr
Φιλιά διασήμων και… η σημασία τους Φιλιά διασήμων και… η σημασία τους Reviewed by stoklari on 7.7.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.