Latest Tweets

About Me

Έβαλε σιλικόνη στα 83!


Έβαλε σιλικόνη στα 83!


Όλα τα άλλα της προβλήματα τα είχε λύσει στα 83 η Mari Kolstad από την Καλιφόρνια. Ετσι, είπε να δώσει τέλος και σε αυτό που την απασχολούσε από τα νιάτα της. Την… ανόρθωση του στήθους της. Θα είπε φαίνεται «νέα είμαι, χρόνια μπροστά μου έχω άπειρα, γιατί να μην το κάνω;» Κι έτσι του έδωσε και κατάλαβε. Έβαλε σιλικόνη στα 83.


Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS που δημοσίευσε την είδηση ανέφερε ότι η σούπερ γιαγιά φοβήθηκε την αντίδραση των τεσσάρων παιδιών, των 12 εγγονιών και των 12 (!!!)  δισέγγονών της και για τον λόγο αυτό δεν τους είπε τίποτα, μέχρι την ημέρα που μπήκε για την επέμβαση, η οποία στοίχισε 8.000 δολάρια και κράτησε τρεις ώρες. Νά και το «χαρτί» να και η νάρκωση στα 83… χαμπάρι σου λέει δεν πήρε η γιαγιά.

Η ίδια δηλώνει ότι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Τώρα, μην ρωτήσετε ποιος θα το χαρεί. Όπως φαίνεται, κανείς. Ο άντρας της είναι μακαρίτης εδώ και χρόνια. «Ερχεται ο καιρός που το στήθος σου πάει προς μία κατεύθυνση και το μυαλό σου σε μία άλλη» και επεσήμανε ότι ήθελε τα παιδιά της να είναι περήφανα και για την εμφάνιση της μητέρας τους.

Τα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι το 2010 στις ΗΠΑ 84.685 άτομα άνω των 65 ετών υπεβλήθησαν σε πλαστικές επεμβάσεις. Συγκεκριμένα έγιναν, μεταξύ άλλων, 26.635 λίφτινγκ προσώπου, 6.469 λιποαναρροφήσεις και 2.414 αυξητικές στήθους.

Πάντως μεταξύ μας, σε αυτή την ηλικία, άλλο… κομπόδεμα κάνει κανείς και όχι για πλαστική…

Ελα να παίρνουν σειρά κι άλλες…





Έβαλε σιλικόνη στα 83! Έβαλε σιλικόνη στα 83! Reviewed by stoklari on 15.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.