Latest Tweets

About Me

iPhone 5 τιμή, το μυστικό της Apple


iPhone 5 τιμή, το μυστικό της Apple


Πόσο θα κοστίζει το iPhone 5 όταν κυκλοφορήσει; Τί τιμή θα έχει το iPhone 5 τον Σεπτέμβρη / Οκτώβρη που θα βγεί στην αγορά; Αυτές είναι ερωτήσεις που λαμβάνουμε συχνά και η απάντηση: δεν ξέρουμε την τιμή του νέου iPhone 5, μόνο ο Steve Jobs την γνωρίζει. Ξέρουμε όμως το μυστικό της Apple.
Η εταιρεία του Steve Jobs όπως και κάθε άλλη εταιρεία τεχνολογίας ακολουθεί την συνταγή των
βελτιώσουν στα χαρακτηριστικά νέων προϊόντων και διατήρησης της τιμής ή μικρή μείωση της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε νέο iPhone, δεν προσφέρει κάτι επαναστατικά νέο αλλά βελτιώνεται στα σημεία σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Έτσι και το iPhone 5 θα είναι ένα νέο smartphones, πιθανότατα με νέο design, μεγαλύτερο οθόνη, ταχύτερο επεξεργαστή αλλά με τιμή ίδια ή παρόμοια με του iPhone 4. Η επανάσταση έγινε όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το iPhone και η πλατφόρμα του iOS.
Η ιδέα είναι ότι με τα ίδια χρήματα ή περίπου τα ίδια χρήματα, ο καταναλωτής αγοράζει νέα χαρακτηριστικά και περισσότερες δυνατότητες. Όταν η στιγμή είναι κατάλληλη και η τιμή συγκεκριμένων μερών έχει μειωθεί εξαιτίας τεχνολογικών καινοτομιών ή ωρίμανση της αγοράς, τότε και η Apple μειώνει την τιμή του iPhone.
Η τιμή του iPhone 5 θα είναι ίδια με το iPhone 4 ή λίγο χαμηλότερη από το σημερινό μοντέλο. Όσο και να θέλει να μειώσει το κόστος, η Apple έχει να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία και τις συνέπειες στην γραμμή παραγωγής εργοστασίων CMOS, CCD, NAND κλπ. Ετοιμαστείτε να πληρώσετε το iPhone 5 όσο περίπου πληρώσατε το iPhone 4 ή λίγο λιγότερο αλλά και πάλι στο high end κομμάτι της αγοράς.




pestaola.gr
iPhone 5 τιμή, το μυστικό της Apple iPhone 5 τιμή, το μυστικό της Apple Reviewed by stoklari on 6.8.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.