Latest Tweets

About Me

Μικραίνουν τα χείλη του αιδοίου τους!



Μια καινούργια αισθητική επέμβαση έχει …κολάσει χιλιάδες νεαρές Βρετανίδες – και η αιτία, όπως όλα δείχνουν, είναι ο εθισμός των ανδρών στην πορνογραφία!

Ο λόγος για την κοσμητική αιδοιοπλαστική, δηλαδή την χειρουργική σμίκρυνση των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου, που ως φαίνεται, γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε ολόκληρη την χώρα, αφού το ποσοστό της έχει
πενταπλασιαστεί μέσα στην τελευταία δεκαετία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι Βρετανίδες, επηρεασμένες από τα πρότυπα που προβάλλει η διεθνής πορνογραφία σε Διαδίκτυο και τηλεόραση, επιθυμούν να «βελτιώσουν την εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου τους»!

Φυσικά, η συγκεκριμένη επέμβαση είναι παράνομη στην Βρετανία, αυτό όμως δεν αποτελεί εμπόδιο.
Περισσότερες από 2000 εγχειρήσεις τέτοιου τύπου πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο χρόνο από γιατρούς του βρετανικού συστήματος υγείας (NHS), ενώ πολύ περισσότερες εκτιμάται ότι έγιναν σε ιδιωτικά ιατρεία.
Στην σχετική έρευνα που διεξήχθη, 33 από τις συμμετέχουσες, με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη, είχαν φυσιολογικού μεγέθους αιδοιϊκά χείλη. Η αιδοιοπλαστική θα ήταν χρήσιμη τελικά, σύμφωνα με τους ερευνητές, μόνο σε 3 γυναίκες, στις οποίες καταγράφηκε κάποια κολπική ασυμμετρία. Και όμως, το 40% των συμμετεχόντων επέμειναν πως να επιθυμούν να χειρουργηθούν, παρόλο που δεν συνέτρεχε ιατρικός λόγος.

Η Σάρα Κρέιτον, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, τονίζει ότι «ο ακρωτηριασμός στα γεννητικά όργανα είναι παράνομος στην Βρετανία και δεν έχει ελεγχθεί από επιστήμονες. Κανένας ιθύνων δεν έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο μέχρι στιγμής». Συμπληρώνει μάλιστα ότι «οι γυναίκες έχουν βομβαρδιστεί με εικόνες, που τις κάνουν να νιώθουν αφύσικες, αφού προβάλλουν ένα τέλειο κόλπο».

Η επέμβαση αυτή θεωρείται άσκοπη και ανόητη από τους μελετητές, αφού, όπως λένε, οι γιατροί δεν διευκρινίζουν στις γυναίκες ότι με αυτό τον τρόπο η ευαισθησία του κόλπου μειώνεται αισθητά και διαταράσσεται η λειτουργία του κατά την ερωτική πράξη. Πόσο μάλλον που οι κοπέλες που επιλέγουν το νυστέρι νιώθουν συχνά ενοχλήσεις ακόμη ακόμη και όταν φορούν ένα στενό τζιν.

Για να μην βιαστούμε παντως να χαρακτηρίσουμε ελαφρόμυαλες μόνο τις γυναίκες, να σημειώσουμε πως από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι και οι άνδρες σπεύδουν να κάνουν …άχρηστες αισθητικές επεμβάσεις – στους κοιλιακούς τους μύες.

Το πρότυπο των τέλειων κοιλιακών – «εξάμπυρο» που προβάλουν καθημερινά τα ΜΜΕ φαίνεται ότι παρακινεί πολλούς άντρες να απευθυνθούν στους ειδικούς. Φυσικά, δεν γίνεται κανένα θαύμα, αλλά το λίπος της κοιλιάς κατανέμεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζει γραμμωμένη. Η πλαδαρότητα, βέβαια, παραμένει. «Το θέμα είναι», σύμφωνα με τον σύμβουλο πλαστικών επεμβάσεων, Κέβιν Χάνκοκ, «για πόσο θα κρατήσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον εφήμερο».


Δείτε επίσης:




πηγη

Μικραίνουν τα χείλη του αιδοίου τους! Μικραίνουν τα χείλη του αιδοίου τους! Reviewed by stoklari on 3.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.