Latest Tweets

About Me

Ο κλέφτης που κατάπιε το διαμάντι ήταν δυσκοίλιος!


Ο κλέφτης που κατάπιε το διαμάντι ήταν δυσκοίλιος!


Κλέφτης στην Ισπανία κατάπιε το διαμάντι, για να μην πιαστεί από τους αστυνομικούς αλλά τελικά δεν απέφυγε τη σύλληψη. Ο δράστης, μέλος σπείρας, έκλεψε την τσάντα μιας γυναίκας που έτρωγε σε εστιατόριο και στην οποία είχε μετρητά, κοσμήματα και ένα κολιέ με διαμάντι αξίας 12.000 ευρώ.


Μέσα στην τσάντα είχε επίσης 2.000 ευρώ, 500 στερλίνες και διάφορα άλλα κοσμήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο «καλοντυμένοι» άνδρες μπήκαν στο εστιατόριο, στην Μπαρμπέγια της νότιας Ισπανίας, και ο ένας κάθισε στο μπαρ ενώ ο άλλος στο τραπέζι, πίσω από αυτό της γυναίκας με την «πολύτιμη» τσάντα.Λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκαν και έφυγαν, οπότε η μία από τις Βρετανίδες αντιλήφθηκε ότι η τσάντα της είχε κάνει φτερά.

Την ίδια μέρα, σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το εστιατόριο, η τροχαία σταμάτησε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες, γνωστοί στις αρχές για παλαιότερες κλοπές. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν κλεμμένες χρυσές αλυσίδες, σκουλαρίκια και πολλά μετρητά -- όλα όσα είχαν δηλώσει οι Βρετανίδες, εκτός από το διαμάντι. Ένας από τους αξιωματικούς όμως παρατήρησε μια κίνηση ενός από τους υπόπτους που δεν του άρεσε: προσπάθησε να κλείσει με το χέρι το στόμα του, σα να έκρυβε κάτι...Όπως και γινόταν δηλαδή.

Ο ύποπτος κατάπιε το διαμάντι ωστόσο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, με μια ακτινογραφία. Η γυναίκα που είχε χάσει τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενά της τα πήρε πίσω την ίδια μέρα. Ήταν όλα εκτός από το διαμάντι, για το οποίο έπρεπε να περιμένει τρεις μέρες. Τόσο χρειάστηκε μέχρι να... ξαναδεί το φως του ήλιου «με τον πιο φυσιολογικό τρόπο», όπως χαρακτηριστικά είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Δείτε επίσης:




πηγη
Ο κλέφτης που κατάπιε το διαμάντι ήταν δυσκοίλιος! Ο κλέφτης που κατάπιε το διαμάντι ήταν δυσκοίλιος! Reviewed by stoklari on 15.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.