Latest Tweets

About Me

Μπορεί να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι;


Μπορεί να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι;


Αναβρασμός επικρατεί σε πολλές κοινωνικές ομάδες για το νέο χαράτσι που επιβάλλει η κυβέρνηση στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Διακεκριμένοι νομικοί, αλλά και πολίτες αναζητούν τρόπους, ώστε να μην πληρώσουν το φόρο, χωρίς όμως να τους κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
εξετάζει όλες τις νομικές δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατευθεί ο καταναλωτής, ενώ στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Σύλλογος Ελλήνων Φορολογουμένων.

Σύμφωνα με δικηγόρους, που ψάχνουν "νομική ασπίδα" για τους πολίτες, οι οποίοι αντιδρούν στην πληρωμή του νέου τέλους, υπάρχει ζήτημα συνταγματικότητας και νομιμότητας.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o δικηγόρος και πρώην υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Τσοβόλας, μία τέτοια ενέργεια είναι: "αντισυμβατική, παράνομη και αντισυνταγματική. Μπορεί (ο πολίτης) καταθέτοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών την αξία του καταναλωθέντος ρεύματος να προστατευθεί. Δεν μπορεί να το κόψει σε καμία περίπτωση η ΔΕΗ" είπε χαρακτηριστικά.




Δείτε επίσης:




πηγη
Μπορεί να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι; Μπορεί να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε το χαράτσι; Reviewed by stoklari on 16.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.