Latest Tweets

About Me

Παίρνει σύνταξη η Τσιτσιολίνα

Μπορεί να τη θυμόμαστε νεότατη να κρατά γυμνόστηθη ένα αρκουδάκι στην αγκαλιά της φλερτάροντας με τον φωτογραφικό φακό, όμως η Ιλόνα Στάλερ, κατά κόσμον Τσιτσιολίνα, πλησιάζει τα 60 και σε ένα μήνα συνταξιοδοτείται. Όχι όμως από την ερωτική βιομηχανία χάρη στην οποία έγινε γνωστή από ταινίες που συντρόφευαν τις μοναχικές νύχτες
νεαρών αγοριών, αλλά από την πολιτική της καριέρα στην ιταλική Βουλή.
Αφού το 1979 έγινε μέλος του κόμματος «Λίστα του Ηλιου», μεταπήδησε το 1985 στο «Κόμμα Ραντικάλε» με σκοπό να αγωνιστεί κατά της πυρηνικής ενέργειας, με το οποίο εξελέγη δύο χρόνια αργότερα με 20.000 ψήφους για να συνεχίσει την αμφιλεγόμενη πολιτική της πορείας μέχρι το 1992. Ετσι, η καυτή Τσιτσιολίνα δικαιούται βουλευτική σύνταξη ύψους 3.000 ευρώ την οποία από τον επόμενο μήνα θα απολαμβάνει.
Η ίδια σε δηλώσεις της στη Corriere della Sera είπε: «Δούλεψα σκληρά. Εγώ δεν συμμετείχα σε μπούνγκα μπούνγκα πάρτι αλλά έκανα κουραστική δουλειά. Οι Ιταλοί με ήθελαν κι εγώ έφευγα κάθε πρωί μόνη μου χωρίς οδηγό, με ένα Peugeot 205 και έκανα προεκλογική εκστρατεία. Πολλές φορές μάλιστα επέστρεφα σπίτι μου μετά τα μεσάνυχτα. Οσο για τον μισθό μου, το 60% το έδινα στο κόμμα».


Βέβαια η φλογερή Τσιτσολίνα δε μπορεί εύκολα να ξεχάσει το ένδοξο παρελθόν της. Ετσι την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα σεξ μπαρ σε μια από τις αρχαιότερες ιταλικές πόλης το Κιέτι. «Θα τραγουδήσω γυμνόστηθη, αφού μπορώ ακόμα».


Δείτε επίσης:





πηγη
Παίρνει σύνταξη η Τσιτσιολίνα Παίρνει σύνταξη η Τσιτσιολίνα Reviewed by stoklari on 20.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.