Latest Tweets

About Me

Facebook: επίσημη απάντηση στο κιγκλιδωμα τις τιμης


Facebook: επίσημη απάντηση στο κιγκλιδωμα τις τιμης 


Το Facebook απάντησε επίσημα στο ψεύτικο μήνυμα που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες και θέλει την υπηρεσία να γίνει συνδρομητική. Η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη. Το Facebook είναι δωρεάν και θα παραμείνει δωρεάν για...
πάντα. Δεν υπάρχει λόγος για αντιγράφετε το μήνυμα περί “κιγκλιδωμα τις τιμης για τους συδρομητες” και άλλα τέτοια χαζά. Ούτε αν δεν αντιγράψεις το μήνυμα θα χάσεις τον λογαριασμό σου.
Η προσπάθεια είναι κλασσική και αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα έλλειψης παιδείας των χρηστών του Facebook και του internet γενικότερα. Είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει η αντιγραφή του μηνύματος, δύο κλικ είναι άλλωστε, στο status update. Δεν κοστίζει τίποτα, πατάει πάνω στο συναίσθημα, ακόμα και αν είναι ψέμα δεν χάθηκε ο κόσμος, αν είναι όμως αλήθεια ο χρήστης αισθάνεται δικαιωμένος και αυτό ήταν όλο. Facebook scam είναι όλο αυτό και τίποτα παραπάνω. Μια απάτη και μόνο.
Το Facebook δεν θα επιβάλει συνδρομές, ούτε θα διαγράψει λογαριασμούς επειδή δεν πλήρωσαν την συνδρομή. Το Facebook είναι και θα παραμείνει δωρεάν όπως δηλώνει και το status update από την εταιρεία.

Το facebook μολις γνωστοποιησε το κιγκλιδωμα τις τιμης για τους συδρομητες:$9,99 για τους χρυσους συνδρομητες καθε μηνα,$6,99 για τους ασημενιους συνδρομητες καθε μηνα,$3,99 για τους χαλκινους συνδρομητες καθε μηνα.Δωρεαν αν το αντιγραψεις και το διμοσιευσεις πριν τα μεσανυχτα!Οταν αυριο το πρωι θα συνδεθεις θα παρακινηθεις για τις πληροφοριες πληρωμων…Ειναι επισημο γιατι ηταν και στις ειδησεις.Το Facebook θα αρχισει να αλλαζει λογου τις αλλαγες του καινουριο του προφιλ…Αν το αντιγραψεις στον τοιχο σου η εικονα σου θα γινει μπλε και το Facebook θα ειναι δωρεαν…Σας παρακαλω διαδωστε αυτο το μηνημα αλλιως ο λογαριασμος σας θα διαγραφει αν δεν πληρωσετε!!!!



Δείτε επίσης:





πηγη
Facebook: επίσημη απάντηση στο κιγκλιδωμα τις τιμης Facebook: επίσημη απάντηση στο κιγκλιδωμα τις τιμης Reviewed by stoklari on 26.9.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.