Latest Tweets

About Me

Σκύλος πήρε το όχημα του αφεντικού του και… έφυγε !



Όσοι οδηγείτε και έχετε για παρέα το σκύλο σας, σκεφτείτε πλέον να παίρνετε το ζωάκι σας μαζί όταν κατεβαίνετε να αγοράσετε κάτι, γιατί μπορεί βγείτε από το κατάστημα και να δείτε το σκύλο σας να… κόβει βόλτες με το αυτοκίνητό σας!
Αυτό, τουλάχιστον, συνέβη με έναν σκύλο στην Αυστραλία, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα από τον ιδιοκτήτη του να οδηγεί το διώροφο τροχόσπιτό του, το οποίο και πήρε την ώρα που ο άντρας κατέβηκε
να αγοράσει φαγητό από ένα κατάστημα.
Ο Ρίτσαρντ Μακόρμακ, βγαίνοντας από το μαγαζί, είδε έκπληκτος το τροχόσπιτό του να απομακρύνεται. Αμέσως έβαλε τις φωνές, νομίζοντας ότι του το έκλεψαν, και ένας περαστικός, ο οποίος τον άκουσε και είδε το σκύλο στη θέση του οδηγού, βούτηξε από το παράθυρο μέσα στο όχημα, το οποίο δεν είχε ακόμα αναπτύξει ταχύτητα, και το σταμάτησε.
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πανέξυπνου σκύλου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Γούντλεϊ, ένα γερμανικό λυκόσκυλο 2 ετών, έμαθε να οδηγεί παρατηρώντας τον. «Κάθεται στη θέση του συνοδηγού όταν οδηγώ και στη θέση του οδηγού όταν δεν βρίσκομαι μέσα στο αμάξι. Το χειρόφρενο βρίσκεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου και με έχει δει να το “λύνω” πολλές φορές και έχει μάθει πώς γίνεται», εξήγησε.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ξαναπιάσει το Γούντλεϊ να οδηγεί, αλλά μέχρι σήμερα το προσπαθούσε μόνο με το αυτοκίνητο του Μακόρμακ και όχι με το διώροφο τροχόσπιτο!


 

Δείτε επίσης:





πηγη
Σκύλος πήρε το όχημα του αφεντικού του και… έφυγε ! Σκύλος πήρε το όχημα του αφεντικού του και… έφυγε ! Reviewed by stoklari on 24.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.