Latest Tweets

About Me

Η ευρωζώνη πήρε την ... κατηφόρα



Ακόμα και η Γερμανία κατρακυλά σε αρνητικά οικονομικά επίπεδα. Ολόκληρη η οικονομική ζώνη της "λεγόμενης" Ενωμένης Ευρώπης  πήρε την ... κατηφόρα και σταματημό δεν έχει. Οι υπερχρεωμένες χώρες αναδεικνύονται καθημερινά και με απίστευτη ταχύτητα μετάδοσης από τη μια στην άλλη. Τελικά υπάρχει
καμιά χώρα που να μην είναι υπερχρεωμένη;
Δεν νομίζω! Ξεκίνησε δειλά δειλά η χρεοκοπία να μπαίνει στην Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, να περνά δίπλα στην Ιταλία κι από εκεί να ταξιδεύει προς την Ισπανία με τη γειτονική της Γαλλία.... Δε μιλάμε για τις "πρώην ανατολικές" που χαρακτηρίζονται στην κατηγορία σκουπιδιών, μιλάμε για τη βιτρίνα του καπιταλισμού.Τώρα έφτασε και στη Γερμανία. Όλες υπερχρεωμένες. 
Πού στο διάβολο πήγαν τα χρήματα; Αυτό το ερώτημα έκανα χτες το βράδυ στη Φραγκφούρτη, σε έναν φίλο μου οικονομολόγο, που διαχειρίζεται στη Γερμανία κάποιες εκατοντάδες δις ευρώ, για να πάρω την απλή απάντηση. Τα χρήματα υπάρχουν. Οι Έλληνες τα πήγαν στην Ελβετία, οι Γερμανοί στην Αμερική. Τρεις οικονομικές "οικογένειες" ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες. Fitch, Stantard και τα λοιπά. Όλα είναι προγραμματισμένα και θα πάνε εκεί που έχουν προγραμματιστεί, με καθησύχασε. Οι ίδιοι οικονομικοί κύκλοι που σας βοήθησαν (εννοούσε εμάς τους Έλληνες) να μπείτε στο ευρώ, είναι εκείνοι που στοιχημάτισαν στη χρεοκοπία σας και κέρδισαν δισεκατομύρια. Ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ο πιο σκληρός παγκόσμιος πόλεςμος, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.

 

Δείτε επίσης:




kapistri.blogspot.com
Η ευρωζώνη πήρε την ... κατηφόρα Η ευρωζώνη πήρε την ... κατηφόρα Reviewed by stoklari on 28.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.