Latest Tweets

About Me

Πρώτη νίκη των πολιτών έναντι των "χαρατσιών"



Με προσωρινή διαταγή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Καλαμάτας ζήτησε από τη ΔΕΗ να μην κόψει το ρεύμα σε οικογένεια που δεν πλήρωσε το χαράτσι.
Το ρεύμα δε θα διακοπεί τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε οικογένεια της Δήμητρας Διακουμέα και του Θεόδωρου Βαβαρούτσος από την Καλαμάτα, υποστηρίζοντας ότι τους είχαν χρεώσει
περισσότερα τετραγωνικά και υψηλότερη τιμή ζώνης.
Η οικογένεια έχει καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ρεύματος και τα πάγια τέλη (δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, ΕΡΤ και ΦΠΑ), αλλά αρνήθηκε να πληρώσει το τέλος ακίνητης περιουσίας, ύψους 2.235,60 ευρώ.
Η απόφαση σταθμός ανοίγει το δρόμο για να «παγώσουν» τα υπερτιμολογημένα χαράτσια της ΔΕΗ. Άλλωστε, χιλιάδες ανάλογες περιπτώσεις περιμένουν να εκδικαστούν.
Την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Έθνος, θα συζητηθεί και πάλι στην Καλαμάτα η αίτηση ανέργου, που ζητά επίσης προσωρινή διαταγή για να μην του κοπεί το ρεύμα. Στην αίτησή του αναφέρει ότι δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το τέλος.



Δείτε επίσης:





πηγη
Πρώτη νίκη των πολιτών έναντι των "χαρατσιών" Πρώτη νίκη των πολιτών έναντι των "χαρατσιών" Reviewed by stoklari on 17.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.