Latest Tweets

About Me

Γιατροί πέταξαν στα σκουπίδια ζωντανό μωρό



Πέταξαν ένα νεογέννητο μωρό στα σκουπίδια γιατί θεώρησαν ότι ήταν νεκρό, ενώ αυτό ζούσε. O λόγος για τέσσερις γιατρούς σε νοσοκομείο της νότιας Κίνας. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, σε νοσοκομείο της πόλης Φοσάν στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

Η μητέρα του μωρού, διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συσπάσεις και πόνους στην κοιλιά. Όταν η γυναίκα γέννησε, το μωρό δεν
έκλαψε και φαινόταν να μην αναπνέει, ενώ το πρόσωπο του ήταν μελανιασμένο.

Οι γιατροί θεώρησαν ότι ήταν νεκρό, το έβαλαν σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξαν. Η μητέρα λίγη ώρα αργότερα θέλησε να δει το μωρό και αφηγείται ότι «άνοιξα την πλαστική σακούλα και είδα την κοιλίτσα του μωρού να πάλλεται, τα χεράκια του να κινούνται και από το στόμα του να βγαίνουν φυσαλίδες».

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάστασή του είναι τώρα σταθερή. Οι γονείς του παιδιού σκοπεύουν να μηνύσουν το νοσοκομείο και να απαιτήσουν αποζημίωση 300.000 γιουάν (34.000 ευρώ).



Δείτε επίσης:





πηγη
Γιατροί πέταξαν στα σκουπίδια ζωντανό μωρό Γιατροί πέταξαν στα σκουπίδια ζωντανό μωρό Reviewed by stoklari on 4.11.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.