Latest Tweets

About Me

Ο ομαδικός βιασμός ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΡΓΙΟ!



Όλα ξεκίνησαν παραμονές των Χριστουγέννων, όταν μια 22χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατηγόρησε 6 άτομα, για τον ομαδικό βιασμό της…
Πρόκειται για μια 22χρονη Αγγλίδα, που περιέγραψε – με τον δικό της τρόπο – τα όσα έζησε, στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών. Όπως είπε γνώρισε σε μπαρ που διασκέδαζε 6 άτομα και έφυγαν όλοι μαζί. Εκείνοι την οδήγησαν στο διαμέρισμα που έμενε ο μικρότερος εκ των ’6′, ηλικίας 19 ετών και όπως τόνισε «εκεί έζησα τον απόλυτο εφιάλτη»!

Η 22χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς ένα φρικτό σκηνικό: «Με βίαζαν οι τρεις και οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν, χειροκροτούσαν και σχολίαζαν, την ώρα που εγώ υπέφερα»!
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Παραμονή των Χριστουγέννων, εντόπισαν στην Καρδάμαινα ’4′ Βρετανούς, ηλικίας 19, 21, 22 και 24 χρόνων, τους οποίους αναγνώρισε η 22χρονη, ως δράστες του ομαδικού βιασμού της. Για τους άλλους δύο, ενημερώθηκε μέχρι και η Σκότλαντ Γιαρντ, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους!
Η… ανατροπή του ομαδικού βιασμού και η ομολογία της 22χρονης
Οι ’4′ Βρετανοί δήλωναν από την πρώτη στιγμή αθώοι. Η 22χρονη επέμενε και έτσι όλα ξεκαθάρισαν με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Αυτή, έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη βιασμού. Η «βιασθείσα» κλήθηκε στην ασφάλεια να δώσει νέα κατάθεση και τότε ομολόγησε ότι με τη θέλησή της είχε ερωτική επαφή με τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πλέον η μόνη που κρατείται είναι η νεαρή τουρίστρια, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης…


 

Δείτε επίσης:




Ο ομαδικός βιασμός ή ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΡΓΙΟ! Ο ομαδικός βιασμός  ή  ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΡΓΙΟ! Reviewed by stoklari on 27.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.