Latest Tweets

About Me

Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ένα υγιέστατο μωράκι με… δύο κεφάλια έφερε στον κόσμο μια γυναίκα από την Βραζιλία. H 25χρονη μητέρα έμενε σε μια απομονωμένη περιοχή και δεν είχε υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις όλο αυτό το διάστημα

Έντονους πόνους αισθάνθηκε η 25χρονη Βραζιλιάνα Maria de Nazare όταν είσηχθη εσπευσμένα στο   νοσοκομείο Santa Casa της πόλης Ανάχας στη βορειοανατολική επαρχία Πάρα της Βραζιλίας.

Γνώριζε ότι ήταν έγκυος ωστόσο δεν  είχε κάνει καμμία εξέταση και κανέναν υπέρηχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, οπως συνηθίζεται στην περιοχή.
Ο διευθυντής της κλινικής Claudionor Assis de Vasconcelos επιβεβαιώνει ότι η 25χρονη αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της ύστερα από εντόνους πόνους στη κοιλιακή χώρα.
Άμεσα το ιατρικό προσωπικό της έκανε έναν υπέρηχο και διαπίστωσαν ότι μέσα στην κοιλιά της βρισκόταν ένα μωρό με ένα σώμα, μία καρδιά αλλά έμειναν αποσβολωμένοι όταν είδαν ότι είχε δύο κεφάλια!
Μετά τη δύσκολη καισαρική τόσο το παιδί όσο και η 25χρονή είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν  το παιδί είναι πάρα πολύ καλά, τρέφεται και από τα δύο στόματα και η μητέρα περιμένει πως και πως να φύγουν από το νοσοκομείο και να πάνε στο σπίτι τους.
Η  Neila Dahas, υπεύθηνη της μαιευτικής κλινικής εμφανίζεται  αισιόδοξη για το μέλλον του μωρού και υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε με δύο κεφάλια ως αποτέλεσμα καθυστέρησης στη διαίρεση του ωαρίου.

 Ανέφερε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε επέμβαση είτε για διαχωρισμό είτε για να κόψουν το ένα κεφάλι μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε το θάνατο του βρέφους.
Η μητέρα έδωσε το όνομα Εμμάνουελ και Χεσούς στο παιδί.





 

Δείτε επίσης:








πηγη
Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ) Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by stoklari on 22.12.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.