Latest Tweets

About Me

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Τατουάζ στο πέος του προκάλεσε μόνιμη στύση!



Έναν πρωτότυπο τρόπο να «διακοσμήσει» το κορμί του αποτίνοντας ταυτόχρονα…

φόρο τιμής στην κοπέλα του βρήκε ένας 21χρονος Ιρανός, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να κάνει τατουάζ στο πέος του το περσικό ρητό «καλή τύχη στα ταξίδια σου» καθώς και το γράμμα «Μ», αρχικό του επιθέτου της συντρόφου του.

Το ‘πε και το ‘κανε λοιπόν ο φίλος μας, και ως ενθύμιο του έμεινε να τον συντροφεύει στα «ταξίδια» του, μία κατάσταση μόνιμης… ημι-στύσης! Αφού λοιπόν ταλαιπωρήθηκε από τον πόνο για λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αυτός αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στην 24/7 στύση.
Ο νεαρός πάντως μπορεί να έχει ακόμα φυσιολογικές επαφές και αρνήθηκε να ακολουθήσει θεραπεία, σαν κάθε γνήσιος θαλασσόλυκος που κάποιος θα του ζητούσε να ξεφουσκώσει τα πανιά του. Όσο για τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα (αν και για τον ίδιο μάλλον μόνο πρόβλημα δεν είναι); Ο καλλιτέχνης που του έκανε το τατουάζ, τρύπησε το πέος με τις βελόνες του πιο βαθιά από όσο έπρεπε, προκαλώντας μια δυσλειτουργία στα νεύρα της περιοχής με επακόλουθο τη μόνιμη στύση.
«Βασιζόμενοι στη συγκεκριμένη και μοναδική περίπτωση, πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ενδιαφερομένους από το να κάνουν τατουάζ στα πέη τους», δήλωσαν Ιρανοί γιατροί.
Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς, γιατρέ μου!


Δείτε επίσης:



πηγη
Αν σου άρεσε κάνε
"like"
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Τατουάζ στο πέος του προκάλεσε μόνιμη στύση! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Τατουάζ στο πέος του προκάλεσε μόνιμη στύση! Reviewed by stoklari on 10.1.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.