Latest Tweets

About Me

Μάχη «στήθος με στήθος» για πορνοστάρ.



Οι πορνοστάρ μπαίνουν δυναμικά στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας. Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη θριαμβευτική είσοδο της Τσιτσιολίνα στο ιταλικό Κοινοβούλιο, «οι κληρονόμοι» της διεκδικούν την ψήφο των Ιταλών στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η προεκλογική εκστρατεία θα είναι «πολύ
καυτή», έγραφε σκωπτικά η «Corriere della Serra» και αυτή τη φορά όχι λόγω των ροζ σκανδάλων του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι που γέμιζαν καθημερινά τις σελίδες του Τύπου.
Τρεις πρωταγωνίστριες του hard core πορνό διεκδικούν δημαρχιακές θέσεις.
Η Μίλι Ντ' Αμπράτσιο μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της για τη δημαρχία της Μόντσα το 2008 αυτή τη φορά αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχυ, διεκδικώντας το Δήμο του Τόρε ντελ Γκρέκο. «Μετά τον Μαραντόνα είμαι η πιο αγαπητή στην περιοχή», θα πει η πρωταγωνίστρια.
 
Νοτιότερα, στη βιομηχανική πόλη Τάρανδο, η μάχη που θα δοθεί στις 6 Μαΐου θα είναι ακόμη πιο σκληρή. Δύο κυρίες, η Αμάντα Φοξ και η Λουάνα Μπόρτζια, διεθνή αστέρια του σκληρού πορνό, διεκδικούν το δήμο.
Το πρόβλημα είναι ότι οι δύο υποψήφιες στηρίζονται από τον ίδιο συνδυασμό και έτσι αποφασίστηκε να γίνουν εσωκομματικές εκλογές μέσω Ίντερνετ για το ποια υποψήφια θα είναι επικεφαλής.
 
Οι δύο υποψήφιες έχουν όπως λένε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουν την κρίση και την ανεργία στην πόλη τους που έχει πληθυσμό πάνω 200.000 κατοίκους.
Μεταξύ των προτάσεων που έχουν καταθέσει περιλαμβάνονται δράσεις για την τόνωση του τουρισμού - κατά ένα τρόπο σχετικές με την επαγγελματική τους εμπειρία - όπως τη δημιουργία καζίνο, νάιτ κλαμπ και τη διοργάνωση δύο φορές τον χρόνο μιας διεθνούς «γιορτή σεξ».
 
Δείτε επίσης:


Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
   

Μάχη «στήθος με στήθος» για πορνοστάρ. Μάχη «στήθος με στήθος» για πορνοστάρ. Reviewed by stoklari on 14.3.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.