Latest Tweets

About Me

Αντί για αρνί, έψησαν αλεπού.



Η φτώχεια, η ανέχεια και η οικονομική εξαθλίωση, οδήγησε έναν άνεργο πατέρα δύο παιδιών, να σκοτώσει αλεπού προκειμένου να τη φάνε τις ημέρες του Πάσχα. Το δράμα της οικογένειας από την Εύβοια, αποκαλύφθηκε σύμφωνα με το Evianews, όταν οι γείτονες πριν από μερικές μέρες παρατήρησαν μια περίεργη μυρωδιά να αναδύεται από το...

σπίτι τους. Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του συγχωριανού τους και να τον ρωτήσουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πατέρας δύο παιδιών έπειτα από αρκετή πίεση αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έμειναν άνεργοι πριν από ένα μήνα, και αποφάσισε να πάει σε ένα χωράφι για να βρει τροφή. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει μια αλεπού και να την μαγειρέψουν.

"Ξέρετε ότι δεν έχω γάλα για να θρέψω τα παιδιά μου; Εδώ και αρκετές μέρες είναι νηστικά. Σπαράζει η καρδιά μου δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι", είπε στους συγχωριανούς του ενώ πρόσθεσε:

"Εγώ κλέφτης δεν θα γίνω έτσι αποφάσισα να βγω στα χωράφια για να βρω φαγητό. Όταν λοιπόν βρήκα μία αλεπού στο χωράφι, αναγκάστηκα να την μαγειρέψω".

Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης οι συγχωριανοί του συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν την οικογένεια.

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
   

Αντί για αρνί, έψησαν αλεπού. Αντί για αρνί, έψησαν αλεπού. Reviewed by stoklari on 16.4.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.