Latest Tweets

About Me

ΒΙΝΤΕΟ: Λαμποργκίνι σφηνώνει ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα



Όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και τα αυτοκίνητα δεν κάνουν τον καλό οδηγό. Όσα χρήματα λοιπόν και να διαθέσει κάποιος για να αγοράσει ένα υπερ-αυτοκίνητο, αυτό δεν είναι αρκετό για να βελτιώσει τις ικανότητές του στην οδήγηση.
Αυτό απέδειξε η περίπτωση ενός οδηγού στο
Σικάγο του Ιλινόι, στις ΗΠΑ, ο οποίος ήθελε να κάνει επίδειξη του τι μπορεί να κάνει με την κίτρινη Λαμποργκίνι του, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει το αυτοκίνητο στο συνεργείο.
Ο οδηγός είχε βγάλει φλας αριστερά και έκανε σε όλους γνωστή την παρουσία του και την αγωνία του να «ξεχυθεί» στο δρόμο, με μερικά εντυπωσιακά μαρσαρίσματα. Όταν τελικά άναψε το πράσινο, ο περήφανος ιδιοκτήτης το «σανίδωσε» στρίβοντας, αλλά επειδή προφανώς ήταν άσχετος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα σε σταματημένα οχήματα του αντίθετου ρεύματος.
Ευτυχώς, γράφει το iefimerida.gr, πίσω του στο φανάρι ήταν μια παρέα πιτσιρικάδων, οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν, ώστε να μην ξεχάσει ποτέ ο οδηγός τη σοφή λαϊκή ρήση με τα μεταξωτά βρακιά.

 
 
Δείτε επίσης:

Το είδαμε εδώ
Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
       

ΒΙΝΤΕΟ: Λαμποργκίνι σφηνώνει ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα ΒΙΝΤΕΟ: Λαμποργκίνι σφηνώνει ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα Reviewed by stoklari on 17.5.12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.