Latest Tweets

About Me

Nintendo 3DS, Με κόστος παραγωγής μόλις 100 δολάρια

Λίγες μέρες πριν, μάθαμε μέσα από το teardown το κόστος κατασκευής ενός iPad 2. Σήμερα μαθαίνουμε το κόστος κατασκευής της νέας 3D κονσόλας της Nintendo, του Nintendo 3DS. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eurogamer κάθε κονσόλα 3DS κοστίζει στην Nintendo μόλις 100 δολάρια, τη στιγμή που σε κάποιες αγορές φτάνει να πωλείται ως και 370 δολάρια.

Η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo φέρνει αναμφισβήτητα αρκετά νέα πράγματα στον χώρο του gaming, ακολουθώντας πιστά την παράδοση της εταιρίας. Παρ’ όλες τις καινοτομίες η Nintendo καταφέρνει να κρατά το κόστος πολύ χαμηλά, αφού κατασκευάζει η ίδια πολλά από τα μέρη του 3DS, όπως τον επεξεργαστή. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά μεταξύ τους κόστους κατασκευής και της τιμής πώλησης είναι τεράστια ακόμα και σε σχέση με τα 250 δολάρια όπως θα διαμορφωθεί αυτή στην Αμερική.
Σίγουρα όπως είπαμε και για το iPad 2 δεν πρέπει να ξεχνάμε το κόστος της έρευνας και ανάπτυξης, της διαφήμισης και του marketing, όπως και τις τιμές των ανταγωνιστικών προϊόντων. Όπως και να’ χει φαίνεται ότι η Nintendo θέλει να κερδίσει αρκετά εκατομμύρια από το 3DS και με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που προσφέρει, μάλλον θα τα καταφέρει.
Το Nintendo 3DS κυκλοφορεί στη χώρα μας αύριο Σάββατο 26 Μαρτίου.
πηγη:techblog.gr 
Nintendo 3DS, Με κόστος παραγωγής μόλις 100 δολάρια Nintendo 3DS, Με κόστος παραγωγής μόλις 100 δολάρια Reviewed by VAGGELIS on 26.3.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.