Latest Tweets

About Me

Η κυριαρχία των Android στα smartphones έρχεται!


Η κυριαρχία των Android στα smartphones έρχεται!



Το Android διατίθεται σε μία ευρεία γκάμα smartphones της Motorola, της HTC και άλλων και οι ειδικοί εκτιμούν ότι το ένα στα δύο smartphones που θα κυκλοφορούν το 2012 στην αγορά θα φέρει το λογισμικό Android που έχει δημιουργήσει η GooglΑντίθετα οι εκτιμήσεις θέλουντο λειτουργικό Symbian της Nokia, το οποίο ήταν κυρίαρχο με μερίδιο αγοράς 38%
πέρσι, να υποχωρήσει μόλις στο 5% της αγοράς.
Οι εκτίμησεις αυτές προέρχεται από μία νέα έρευνα που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η ειδικευμένη στον χώρο εταιρεία Gartner Inc.
Η Apple με το iPhone, η οποία έχει φέτος σχεδόν το 20%, προβλέπεται ότι θα υποχωρήσει στο 17% σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ η RIM που έχει ρίξει στην αγορά το BlackBerry θα δει το μερίδιό της έως το 2015 να μειώνεται στο 11% από το 13% φέτος.
Η αυξανόμενη ζήτηση για smartphones που τρέχουν λογισμικό Android αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση σε εταιρείες όπως την HTC ή την Samsung που έχουν επενδύσει σε αυτό. Η αγορά των smartphones αναμένεται να αυξηθεί κατά 58% φέτος και 35% το 2012, σύμφωνα με την εταιρία μελετών Γκάρτνερ.


madata.gr
Η κυριαρχία των Android στα smartphones έρχεται! Η κυριαρχία των Android στα smartphones έρχεται! Reviewed by stoklari on 10.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.