Latest Tweets

About Me

Η «κατάρα» της οικογένειας Ωνάση


Δόξα, λεφτά και επιτυχίες είναι τα πρώτα που έρχονται στο νου, στο άκουσμα του ονόματος Ωνάσης. Του δαιμόνιου Ρωμιού που κατάφερε να γίνει θρύλος και το όνομα του να γίνει συνώνυμο του πλουτισμού και της ισχύος. Ο Ωνάσης στέρησε από τις ΗΠΑ τεράστια έσοδα από τη διύλιση και μεταφορά πετρελαίων, ενώ «ατίμασε» την υπερδύναμη όταν παντρεύτηκε τη χήρα του εκλιπόντος Προέδρου της. Δίπλα του παρέλασαν οι ωραιότερες γυναίκες της τότε
εποχής, ενώ μαζί με την Τζάκι μπήκε στην καθημερινότητα του και η CIA.
Ο Ωνάσης ήταν ένας κλασικός εργασιομανής-τελειομανής Αιγόκερως. Άνδρας «παλαιάς κοπής» ήθελε να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην οικογένεια του. Ένας άνθρωπος με Σελήνη –Κρόνο σε τετράγωνο ήταν ένας δυνάστης και ήθελε να ορίζει και να καθορίζει τους δικούς του ανθρώπους.
Ευεργέτησε πολλούς, αλλά ταλαιπώρησε περισσότερους.
H Μαρία Κάλας προσβλήθηκε τελικά από μια εκφυλιστική νόσο, τη δερματομυοσίτιδα, που φθείρει τους μυς και τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του λάρυγγα. Η αντιμετώπιση της έγινε με κορτιζονούχα και ανοσοκατασταλτικά σκευάσματα, τα οποία είναι πιθανό να επιφέρουν σταδιακά καρδιακή ανεπάρκεια.
Κανείς όμως δεν μπορεί να παριστάνει το θεό, χωρίς κόστος.
Η μοίρα επεφύλασσε πολλά δραματικά γυρίσματα στους κοντινούς του ανθρώπους και τελικά ένα σκληρό φινάλε και για τον ίδιο.
Η Χριστίνα Ωνάση (μητέρα της Αθηνάς) ήταν μια γυναίκα με Σελήνη –Ερμή και Άρη στον Αιγόκερω. Μια κοπέλα που έβρισκε την «ευτυχία» μεταξύ της απόρριψης και των χαπιών.
Ο Αλέξανδρος ήταν ένας Ταύρος όπου βίωνε έναν Ήλιο και Ερμή σε τετράγωνο με Κρόνο και Πλούτωνα και που ο πατέρας του ήταν το πρότυπο μα και ο δυνάστης του.
Ο Αλέξανδρος σκοτώνεται με το αεροπλάνο του σε μια ακόμα μπερδεμένη υπόθεση. Εκεί είναι η αρχή του τέλους για τον Ωνάση. Μετά από δυο έτη πεθαίνει και ο ίδιος από μια σπάνιας μορφής μυασθένεια. Το 1988 είναι η σειρά της Χριστίνας να «φύγει» από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.
Και ο μόνος ζωντανός κρίκος της αλυσίδας είναι πλέον η εγγονή του Αθηνά.
Η Αθηνά έχει έναν Χείρωνα στον 7ο οίκο που δείχνει ότι στις σχέσεις με τους άλλους υπάρχει μια πληγή και ένας συμβιβασμός. Η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Άρη και σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Ο άνδρας πρέπει να ‘χει παρελθόν. Αλλά το δικό της παρελθόν είναι πολύ πιο ουσιώδες...
«Dukunt volentem fanta, volentm trahunt» (μτφ: «Εκείνον που θέλει, οι Μοίρες τον οδηγούν, εκείνον που δεν θέλει, τον σύρουν»)...

Περισσότερα στο astrology.gr
Η «κατάρα» της οικογένειας Ωνάση Η «κατάρα» της οικογένειας Ωνάση Reviewed by stoklari on 2.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.