Σφιχτό ή μελάτο το αυγό;




Πώς θα καταλάβετε αν έχει βράσει

Δεν είστε σίγουρες για το πότε πρέπει να βγάλετε το αυγό από την κατσαρόλα; Το πιο κλασικό κόλπο για την περίπτωση αυτή είναι να μετράτε τα λεπτά. Σε 1 λεπτό το αυγό θα είναι μελάτο, ενώ 5 λεπτά περίπου χρειάζονται για να είναι σφιχτό το αυγό.

Εάν όμως δεν είστε του μετρήματος, τότε μπορείτε να το... στριφογυρίσετε! Το μελάτο δεν μπορεί να κάνει πλήρεις περιστροφές, ενώ το σφιχτό περιστρέφετε με μεγάλη ταχύτητα, εάν το βάλετε σε μια λεία επιφάνεια.


Δείτε επίσης:
Τέλος στη φαλάκρα βάζει εμβόλιο

Αν σου άρεσε κάνε ένα
"Like"
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Navigation

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.