Latest Tweets

About Me

Το Mobile me με απλά λόγια!

Μία από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που προσφέρει η Apple στους χρήστες που έχουν πολλές συσκευές και είναι όλη μέρα στο δρόμο.

To MobileMe είναι μία υπηρεσία της Apple που επιτρέπει στο χρήστη μέσα από έναν online αποθηκευτικό χώρο που του παρέχει, να συγχρονίζει τα δεδομένα ανάμεσα στις συσκευές που διαθέτει.


Την υπηρεσία αυτή μπορούν να τη χρησιμοποιούν χρήστες Mac OS X αλλά και Windows και με αυτή, μπορούν να συγχρονίζουν τα email, το ημερολόγιο και τις επαφές τους στο λεπτό, ανάμεσα στις συσκευές που κατέχουν, ενώ μπορούν με τα ειδικά προγράμματα να αποθηκεύουν φωτογραφίες σε ένα online άλμπουμ καθώς και δεδομένα όπως βίντεο, μουσική, έγγραφα και ο,τι άλλο θέλουν, στο διαδικτυακό αποθηκευτικό χώρο που τους παρέχει η υπηρεσία.

Επίσης η λειτουργία FindMyPhone, τους επιτρέπει να εντοπίσουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το iPhone ή το iPad τουw σε περίπτωση που τους τo κλέψουν ή τo χάσουν.

Το Mobile me για όσους κάνουν πρώτη φορά εγγραφή είναι δωρεάν για 2 μήνες και μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου κοστίζει 79€ τον χρόνο.

Στο ΤHEiPad.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τι κάνει κάθε λειτουργία της υπηρεσίας καθώς και πολλά νέα για το αγαπημένο σας Tablet.


newsit.gr
Το Mobile me με απλά λόγια! Το Mobile me με απλά λόγια! Reviewed by stoklari on 12.4.11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα κείμενα που εμφανίζονται Sto klari ανήκουν αποκλειστικά στους συγγραφείς τους,
(οι πηγές δηλώνονται κάτω από κάθε κείμενο)
και εκφράζουν τις απόψεις τους
και όχι τις απόψεις του blog Sto klari ή των δημιουργών του.
Δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλώς τις αναμεταδίδουμε αναφέροντας την πηγή





Αν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του blog σας θίγει η σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.


Από το Blogger.